Wysłany: 19 Kwiecień 2005, 10:16 Długie 9 miesięcy :)
Zapraszam te kobitki które juz wiedzą, że dzidzia będzie
Podajcie terminy, napiszcie jak sie czujecie
Wysłany: 9 Lipiec 2005, 21:41 Ja w 2 miesiacu ciazy
Czesc!We wrzesniu 2004r.wzielismy slub a w maju zaszlam w ciaze.Cieszymy sie,czasem sie boje,czy dam sobie rade.Mam prawie 24 lata,to dobry moment mysle,.Poza tym jest ok.
Moje urodzi się w listopadzie (a ja 23 latka mam) - na razie tylko pływa, rośnie, kopie, ciągle coś żuje i ssie palec (obrazki z USG)
Prawdopodobnie będzie to Natalka.
_________________ "Miejcie otwarty umysł, ale nie na tyle, żeby... wypadł."
Fizycznie znoszę - nienajgorzej. Psychicznie - już lepiej. Po burzliwym rozstaniu z ojcem dziecka było źle, zresztą w ogóle nie najlepiej od momentu w którym dowiedział się o ciąży Teraz dochodzę do siebie w towarzystwie przyjaciół, jem różne pyszności, czytam sobie książki na temat pierwszych lat życia dziecka... znalazłam miejsce, gdzie urodzę. Myślę jak tu dorobić za jakiś rok - może korepetycje najpierw... od kogo ubranka zdobyć... no i coś na grzbiet dla siebie na jesień - takie zwyczajne praktyczne sprawy.
_________________ "Miejcie otwarty umysł, ale nie na tyle, żeby... wypadł."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum