Wysłany: 22 Czerwiec 2007, 12:53 KLIKNIJ W BRZUSZEK PAJACYKA
Podpatrzyłam pomysl na innym forum i mysle ze też mozemy sie przylaczyc do tej akcji Tak wiec wchodzimy na Polską Stronę Głodu i klikamy w brzuch pajacyka dając 10gr na obiad głodnemu dziecku. Klikac mozna raz dziennie. Niech kazdy kliknie wpisujac poprzednia kwote + swoje 10gr. Czyli jak teraz jest 0,10zl to nastepny kto sie udzieli niech napisze posta i w jego tresci napisze 0,20zl, pozniej kolejna osoba w nast. poscie napisze 0,30zl itd. itd. Mam nadzieje ze pomysl wam sie spodoba bo nie jest to jakis wielki wysilek przy okazji odwiedzania forum wejsc na stronke i zrobic jedno klikniecie. Podobno jakies forum uzbieralo 420zl.
WWW.PAJACYK.PL
0,10zł
swoje na dzisiaj juz dałam
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3581 Skąd: warszawa
Wysłany: 22 Czerwiec 2007, 20:24
0,70zł
_________________ Are you lost or incomplete?
Do you feel like a puzzle,
You can't find your missing piece?
Tell me how you feel?
Well I feel like they're talking in a language I don't speak
And they're talking it to me
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 2746
Wysłany: 22 Czerwiec 2007, 21:36 Re: KLIKNIJ W BRZUSZEK PAJACYKA
rosel napisał/a:
Podpatrzyłam pomysl na innym forum i mysle ze też mozemy sie przylaczyc do tej akcji Tak wiec wchodzimy na Polską Stronę Głodu i klikamy w brzuch pajacyka dając 10gr na obiad głodnemu dziecku. Klikac mozna raz dziennie. Niech kazdy kliknie wpisujac poprzednia kwote + swoje 10gr. Czyli jak teraz jest 0,10zl to nastepny kto sie udzieli niech napisze posta i w jego tresci napisze 0,20zl, pozniej kolejna osoba w nast. poscie napisze 0,30zl itd. itd. Mam nadzieje ze pomysl wam sie spodoba bo nie jest to jakis wielki wysilek przy okazji odwiedzania forum wejsc na stronke i zrobic jedno klikniecie. Podobno jakies forum uzbieralo 420zl.
WWW.PAJACYK.PL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum