Czy istnieje możliwość pominięcia obrazka? Bo coś nie działa, duzo spamow. Adminki - banujecie te nicki spamujące? Bo mam nadzieję, że tak gdyż to będzie syzyfowa praca z usuwaniem postów - spamów.
co to sie stalo---> loguje sie normalnie pamietam swoje haslo a tu wpisuje i bvledne niby haslo nie moglam sie zalogowac !! sprawdzalam nie mialam caPS LOKA WLACZONEGO WSZYSTKO OK ! WIEC CO SIE DZIALO I DLACZEGO MUSZE ZMIENIC HASLO ??
DiBi, wystarczyło wprowadzić parę zabezpieczeń i to nie ja zrobiłam, tylko mój Paskud. Oczywiście moja rola też musi być doceniona (marudzenie, żeby się za to wziął, robienie herbaty, kiedy grzebał w ustawieniach ).
Teraz przy rejestracji jest dodatkowe okienko, do którego trzeba wpisać określone słowo. Na razie boty nie mogą tego ominąć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum