Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3276 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2 Sierpień 2008, 11:23
hmmm wiec tak ja uważam że wszystko jest dla ludzi, jeśli sie potrafi zachować umiar. Ja sie nie boję bo wiem że M to rozsądny facet i nie będzie szalał i zachowywał sie jak dawca.
Marka ojciec jest zapaleńcem ma Virago i może dlatego M ciągnie na motor
A jeśli chodzi o kupno to pewnie jak zrobi prawko to coś będzie chciał kupić, ale na pewno nie szlifierkę czy virago jak już to coś znacznie mniejszego/turystycznego może bandit'a
Na razie to musi zdać
To rzeczywiście plaga bo mój też chce zrobić. Ale w przyszłe wakacje dopiero. Ale u niego i mama i tata mają prawko na motor więc to z tego wynika zapewne
Wczoraj zdałam teorię - 0 błędów.
I miałam dwie jazdy po większym mieście - dwóch instruktorów pytało się mnie, czy już wcześniej jeździłam autem... i mówili mi, że jestem bystra i zdolna.
Gorzej jak raz zgasło mi auto na środku skrzyżowania i instruktor miał wielkie pretensje o to do mnie, to mu trochę wygarnęłam, że dopiero się uczę i mam do tego prawo, i trochę mu się głupio zrobiło.
Egzamin praktyczny - 11 października.
_________________ "Szczęście polega na tym, całe szczęście, by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów." #########
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 2370 Skąd: miasto moje
Wysłany: 30 Sierpień 2008, 11:38
Magduś napisał/a:
Wczoraj zdałam teorię - 0 błędów.
I miałam dwie jazdy po większym mieście - dwóch instruktorów pytało się mnie, czy już wcześniej jeździłam autem... i mówili mi, że jestem bystra i zdolna.
Gorzej jak raz zgasło mi auto na środku skrzyżowania i instruktor miał wielkie pretensje o to do mnie, to mu trochę wygarnęłam, że dopiero się uczę i mam do tego prawo, i trochę mu się głupio zrobiło.
Egzamin praktyczny - 11 października.
a powiedz, jak udało Ci się zapisać na egz jeśli nie skończyłaś jeszcze jazd? mój F musiał czekać i tak mu się schodziło, że prawko dostał dokładnie rok po tym, jak otrzymał kluczyki do swojego samochodu :]
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
Hm, u nas warunkiem zapisania się na exam praktyczny jest zdanie teorii.
Chyba że ktoś chce mieć oba w jednym dniu, to wtedy instruktor może zapisać go wcześniej.
_________________ "Szczęście polega na tym, całe szczęście, by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów." #########
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum