Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2264 Skąd: Radom
Wysłany: 7 Listopad 2005, 21:52
sknerek napisał/a:
10) Jakiego koloru jest czarna skrzynka w samolocie?
na reszte niechce mi sie odpowiadać bo jest banalna, ale tu wam powiem moje panie że "czarna skrzynka" jest tak naprawdę pomarańczowa, po to by można ja było łatwo znaleźć po wypadku, a nazwa "czarna" pochodzi od tego iż rejestruje ona ostatnie minuty życia pilotów
no chyba że to o to chodziło i nieskapnęłam
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi jak wkleję odpowiedzi
1) 116 lat
2) Ekwador
3) z owiec i koni
5) z wiewiórki
6) od psów
7) Albert
szkarłatnego
9) z Nowej Zelandii
na pytania 4 i 10 odpowiedziałyście dobrze
a teraz inna zagadka (ostatnio sobie szperałam w necie )
TO JEST KRÓTKI, PRAWDZIWY TEST PSYCHOLOGICZNY: HISTORIA PEWNEJ DZIEWCZYNY. NA POGRZEBIE SWOJEJ MATKI SPOTYKA CHLOPAKA KTÓREGO WCZESNIEJ NIGDY NIE WIDZIALA. NIEOCZEKIWANIE DOSTRZEGA W NIM MEZCZYZNE SWEGO ZYCIA I W TYM SAMYM DNIU ZAKOCHUJE SIE ... . KILKA DNI PÓZNIEJ DZIEWCZYNA ZABIJA SWOJA SIOSTRE . ....JAKI JEST POWÓD ZABICIA WLASNEJ SIOSTRY???????
żeby znowu zobaczyć faceta swojego życia na pogrzebie
no co jak co, ale uja to muszę wiedzieć , a tak btw. to jest nieformalny (tzn. nie dokładnie psychologiczny jako naukowy) test na myślenie psychopatyczne
a teraz moja zagadka... też troche psychologiczna, ale nic nie bada Za to dość trudna
Mike całe życie oglądał świat tylko zza szyby. Wiedział, że nie może opuszczać pomieszczenia w którym się znajduje bo zdarzy się coś bardzo złego - umrze. Pewnego dnia piłka rzucona przez nieuważnego chłopczyka zbiła szybę i Mike umarł. Dlaczego?
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum