Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6585 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 9 Listopad 2005, 21:40
ja zaczęłam z tym przygodę niedawno ale tylko kosmetyki i przymierzam się do prostownicy-karbownicy
jutro idę odebrać odżywczy olejek do włosów na gorąco Oriflame za 3zł
Ostatnio zmieniony przez Emilcia 9 Listopad 2005, 21:43, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3429 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 9 Listopad 2005, 21:44
DiBi napisał/a:
ganeralnie to stwierdzam, ze allegro mnie wciąga
... oj ja juz jestem wciągnięta. Ostatnio bardzo duzo rzeczy kupuje na allegro i to bardzo różnych, ksiązki, kosmetyki, ubranka dla Pauli a ostatnio kupiłam super lampę z ikei i na wyprzedaży super bielizne z gatty (moją ulubioną) prawie za połowę ceny sklepowej.
Czasami az mnie to przeraża, bo codziennie czegos szukam i czesto znajduję
, ku rozpaczy męża.
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 3128
Wysłany: 9 Listopad 2005, 23:51
ja wiele rzeczy kupuję... kosmetyki, książki, gadżety...
bałabym się kupić ciuszki... bo moja koleżanka z liceum kiedyś sobie zamówiła śliczną kurteczkę, a zamiast niej przysłano jej starą, zniszczoną i wcale do niej niepodobną...
natomiast mój znajomy kiedyś wylicytował koszulkę divers'a a przysłano mu gładką podkoszulkę...
eh
_________________ Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3429 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 10 Listopad 2005, 08:53
Dzieta napisał/a:
bałabym się kupić ciuszki... bo moja koleżanka z liceum kiedyś sobie zamówiła śliczną kurteczkę, a zamiast niej przysłano jej starą, zniszczoną i wcale do niej niepodobną...
natomiast mój znajomy kiedyś wylicytował koszulkę divers'a a przysłano mu gładką podkoszulkę...
eh
Ja kupuję ciuchy dla dziecka, a jak byłam w ciązy to i dla siebie, nie zdażyło mi sie coś podobnego, chociaż moja szwagierka zakupiła kozaczki takie ładne były na zdjęciu a okazały sie mało fajne no i je zareklamowalismy i zwrócili kasę.
Mi też zdażyło sie reklamować kupione rzeczy (ostatnio tusz do rzęs) ale nigdy nie miłam problemów ze zwrotem pieniędzy
Coprawda raz zostałam oszukana kupiłam kartę tak tak, wpłaciłam kasę i nic, zgłosiłam sprawę na allegro i policję i dostałam zwrot pieniędzy z ubezpieczenia, bo tranzakcje są ubezpieczone chyba do kwoty 500 zł. Trwało to troche ale zwrócili.
Nie zraziło mnie to do zakupów na allegro, właśnie przed chwilą kupiłam żyrandol i 2 pary spodenek dla dziecka.
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum