ależ mam potworną biegunke od rana piję dużo wody, ale nie jem zbyt dużo, bo mi się wszystko tam przewraca
DiBi- mnie biegunka "chwyciła" jakos w marcu-tak wypadło ze w czw, tydziebn po tyg miałam....zadzwoniłam do połoznej, pow ze jesli to jelitowe i mi nie przejdzie zebym przyj. do lekarza a jesli cos mi tylko "siadło" na zoładek, to poleciła węgiel w tabl. lub napic sie oruginalnej coli, i pomogło mi ze biegunka przeszła ale miałam diete z 2-3 dni, ze jadłam tulko chleb z masłem i tez duzo piłam
A boli Cie bardzo brzuch przy tym?to mieta tez jest pomocna
ja 3x pod rzad miałam dokł. wiec piłam miete, cole i ta diete miałam-ale nie zapomne tego, jak sie wtedy czułam
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 23 Lut 2005 Posty: 5530
Wysłany: 1 Lipiec 2008, 15:48
nie mam specjalnych bóli.. w zasadzie to już mi przeszło. Skończyło się na 4 wizytach w kibelku. Ale z jedzeniem uważam bardzo, sama sobie lekką dietę narzuciłam. Patrz, a mi zupełnie cola z głowy wyleciała! <gapa> Zawsze mi pomagała w takich nagłych wypadkach. No i miałabym pretekst żeby się bezkarnie napić tego świństwa (bo staram się unikać).
dzięki merried
_________________ "Patrzysz na mnie z taką wiarą, z jaką nigdy nikt nie odważył spojrzeć się..."
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 3236 Skąd: miasto moje
Wysłany: 1 Lipiec 2008, 16:45
DiBi napisał/a:
No i miałabym pretekst żeby się bezkarnie napić tego świństwa (bo staram się unikać).
ja sie nie staram. piję kiedy mam ochote a w perspektywie kilkumiesieczna dieta, zeby dzieciaczka nie uczulić. stąd brak (w granicach rozsądku) ograniczeń żywnościowych póki co, szkrab rozwija się dobrze i ruchliwy jest czasem jakby miał ADHD czy dziecko przed urodzeniem może mieć już ADHD??
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
[ Dodano: 2 Lipiec 2008, 12:54 ]
ja wiedziałam o tej coli dawno, ale nie wiedziałam, czy w ciazy mozna-jak mi połozna pow. o tym ze moge to spoko-tylko czy na wszystkich to działa?
Teraz moj syn chodzi do wc, byłam dzis u kontroli z nim, bo miał gardło chore, lek pomogł ale za to chwyciło go to
a w ndz zas w Kosciele mi zwymiotował<obciach> maz wyszedł, myslałam ze mnie zostawił w tej syt.ja chusteczkami na pocz., chciałam to zebrac ale jak on dalej to musiałam wyjsc
przy czym -sorry za wyrazenie-pozygał sobie spodnie a przy tym mi bluzke i to biała
wrociłam szybko do domu, bo myslałam ze znow bedzie wymiot.małemu herbaty-ale widac kanapki mu siadły na zoładku, ubrania szybko zamoczyłam a potem moj wrocił i pow. ze 2x latał ze szmatą, bo do Zakrystii poszedł,i na Mszy wycierał to co moj synek ..."zostawił'
Az pow mezowi, ze juz sie w tym Kosciele nie pokazę, to on ze to zaden wstyd,tylko to sie zdarza-ale akurat w "SWIETYM" miejscu
No a dzis jak usłyszałam te odgłosy, i poszłam za synem, to dopiero mi sie zrobiło niedobrze,zaczał bolec brzuch-chyba z nerwow zeby na mnie nie przeszło<odpukac>
No poki co, na bol brzucha zazyłam NOSPE FORTE,do kibelka mnie nie ciagnie, wiec mozliwe ze mi tylko niedobrze na samo wspomn. tego co zobaczyłam
zapomn, spytac lekarki, czy dziecku tez moge dac troche coli-choc moj syn nie lubi gazowanych napojow
zapomn, spytac lekarki, czy dziecku tez moge dac troche coli-choc moj syn nie lubi gazowanych napojow
cola to syrop na ból brzucha wynaleziona przez aptekarza, dla dzieci, które nie chciały łykać tabletek i syropów, moja siostra podaje dzieciakom wygazowana cole (podgrzewa z garnku albo mikrofali) i pomaga
_________________ "Piękną jestem ja a rycerzem ty z tobą długo chcę i szczęśliwie żyć..."
cola to syrop na ból brzucha wynaleziona przez aptekarza, dla dzieci, które nie chciały łykać tabletek i syropów, moja siostra podaje dzieciakom wygazowana cole (podgrzewa z garnku albo mikrofali) i pomaga
dziekuje za porade, to w takim razie bede musiała jak co, wyskoczyc do sklepu, bo własnie zauwazyłam, ze mezus moj dopił ta cole
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum