Nigdy tego nie zaznaczam i teraz żałuję Wiem tylko, że jak zobaczyłam śluz owulacyjny, to pomyślałam że już powinno być po owulacji, bo jak doliczyłam 14 dni, to mi wyszedł dłuższy niż zwykle cykl.
bonnie_blue Tu już tylko odwyk może pomóc Wróżka Jeżynka
O ile nie masz zaburzen hormonlanych to sluz owulacyjny wystepuje 3-4 dni przed owulacja. Od owulacji do miesiaczki mija 14-16 dni. Jesli po 18 dniach od owulacji miesiaczka nie wystapi to mozna przypuszczac ciaze.
Wysłany: 4 Luty 2006, 18:52
Wydaje mi się, że 18 dni jeszcze nie minęło...chyba nie mam aż takiego "szczęścia", żeby zajść w ciążę bez współżycia...
bonnie_blue Tu już tylko odwyk może pomóc Wróżka Jeżynka
Pomogła: 7 razy Wiek: 29 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 6 Luty 2006, 12:55
no poparz nie bylo niepokalanego poczecia
SOrry za sarkazm, ale chyba masz za malo zmartwien skoro ciagle sobie ciaze wymyslasz. Jak masz za malo, to skontaktuj sie ze mna to sie podziele swoimi zmartwireniami to bedziesz miala co robic
A tak na serio, nie wpadaj w paranoje bo ci to na dobrze nie wyjdzie...
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
ja powinnam dostać okres w zeszłą sobote do tej pory się nie pojawił...zrobiłam w srodę test i negatywny, ale i tak się trochę martwie...czy choroba i antybiotym może być powodem przesunięcia okresu? ehhh sexu nie było
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2270 Skąd: Radom
Wysłany: 8 Luty 2006, 23:07
ok kolej na mnie Nie schizuje za często ostatnio i teraz też raczej nie będę, tylko poprostu mam pytanie: Od jakiegoś czasu co wieczór regularnie kręci mi się w głowie, i jest mi niedobrze. Moja Monisia tak miała i niedługo rodzi jakiś tydzien temu spóźniłam się z tabletką ok 9-10 godzin. Wiem że niby nie powinnam być w ciąży ale zapytam co wy o tym sądzicie.
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum