tabletek ani zadnych takich nie biorę. Qrczę to chyba oczywiste ze jak nie ma plemnikow to ciązy tez nie, heh schizuję
a krwawienie mam nadal, i coraz bardziej mi to przypomina miesiączkę ...
ehh, chyba nie ma sensu isc do ginekologa?
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1928 Skąd: Łódź
Wysłany: 8 Wrzesień 2008, 11:40
no to dostałam luteinę 3x1 podjęzykowo przez 5 dni jeśli nie dostane krwawienia przez 7 dni to mogę być w ciąży więc czekają mnie prawie dwa tygodnie nerwów
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysłany: 8 Wrzesień 2008, 12:01
robiłam wcześniej dwa negatywne jeden w 42dc drugi w 50 Poczekamy zobaczymy. Jak nie dostanę po lureinie to zrobię pewnie następny albo ten z krwi.
A Ty DiBi to już bliżej jak dalej
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysłany: 8 Wrzesień 2008, 12:14
wiesz tak czy siak będzie dobrze. W sumie to samej ciąży się nie obawiam tylko ewentualnego zamieszania ze studiami Wolałabym żeby dzidziuś pojawił się po studiach ale jeśli będzie teraz to też jakoś sobie poradzimy. przynajmniej mam taką nadzieję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum