Pomogła: 2 razy Wiek: 28 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 9434 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 24 Czerwiec 2009, 22:05
pinix napisał/a:
ale najpierw chciałabym wyjść za mąż
też mi się tak zdawało a teraz myślę, że nawet jak za mąż wyjdę, to.... hmmm... chyba jeszcze nie od razu dzidzi jak to sie wsio zmienia ale kto wie, kto wie nieustanna obecnosć męża moze zmienić jeszcze te priorytety
Wysłany: 4 Lipiec 2009, 17:21
Ja bym wolała po ślubie, ostatnio dzieci mnie rozczulają .
Ale jakby Nam się zdarzyło to oboje byśmy się cieszyli! (mimo, że to niezbyt realne bo przecież plasterki są).
Pomogła: 4 razy Wiek: 24 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 9848 Skąd: warszawa
Wysłany: 31 Sierpień 2009, 09:29
no trochę nas poniosło.
seks bez gumy, ale nie do końca
nie robiłam testu jeszcze. ostatni okres miałam 12.08, więc znając moje poprzednie cykle, czeka mnie jeszcze jakieś 2 tygodnie oczekiwania..
_________________ i've been told / told you only find it once in a lifetime
so you better hold/ hold on stronger than ever
like it's the last time
Pomogła: 1 raz Wiek: 27 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 7743 Skąd: Windmill paradise
Wysłany: 31 Sierpień 2009, 16:16
no czemu na nie krzyczysz ?? niech poschizuja troche to porywow namietnosci wyzwolonej mniej bedzie next time oczywiscie just kidding. pozyjemy zobaczymy , co ma byc to bedzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum