No cóż, chyba i ja zacznę schizować co miesiąc Nie sądziłam, że do tego dojdzie, a jednak Muszę odczekać do września...
Mam szansę na "stałą" umowę i nie mogę jej zaprzepaścić ciążą Gdybym miała już taką umowę w kieszeni - to raj I spokojnie juz moglibyśmy się o niejednego dzidziusia starać
hmmm.. takie schizowanie jest straszne... niby jest się już gotowym na dzidzię, ale trzeba szczególnie uważać, bo praca...
A do września jeszcze sporo czasu...ale będzie dobrze spaghetti... musicie być tylko rozważnie ostrożni
Wysłany: 31 Styczeń 2006, 23:29
GabiRaf napisał/a:
hmmm.. takie schizowanie jest straszne... niby jest się już gotowym na dzidzię, ale trzeba szczególnie uważać, bo praca...
A do września jeszcze sporo czasu...ale będzie dobrze spaghetti... musicie być tylko rozważnie ostrożni
Oj, do września strasznie daleko Ale jakoś to muszę znieść...
A dziś już mam lekkie plamienie, skurcze w dole brzucha - także @ nadchodzi Chyba nie muszę schizować
Wysłany: 2 Luty 2006, 21:59
Dopadła mnie ciążofobia Niby w ciążę tak łatwo się nie zachodzi, ale czy jest jakaś możliwość przeniesienia plemników z dłoni do pochwy podczas mycia? Czy mydło na pewno zabija plemniki?
No to czekam na @....już 34 dzień, a jej nie widać
Nie wiem dlaczego się martwię, bo nie współżyliśmy...była tylko mała zabawa, ale @ powinna być jakieś 5 dni temu...
im bardziej o tym myślisz, tym gorzej
zrób test
jesli ciąża miałaby z tych zabaw być to jest odpowiedni moment na zrobienie testu
moim skromnym zdaniem "w ciążę się tak lekko nie zachodzi"
Wysłany: 4 Luty 2006, 18:20
Poczekam jeszcze trochę z tym testem, bo jak to mówi mój chłopak "nie ma szans na niepokalane poczęcie"
Z tego co pamiętam w tym cyklu późno miałam owulację....może po prostu mi się wszystko rozregulowało... taką mam nadzieję...czekam dalej.
Tak wiem, ale test muszę kupić i zrobię to najwcześniej jutro...dziś nie było szans na kupienie...czyli wykonam go pewnie w poniedziałek...na razie staram się myśleć pozytywnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum