Pomogła: 2 razy Dołączyła: 23 Lut 2005 Posty: 5605
Wysłany: 12 Wrzesień 2008, 16:52
ehh tam, "Superniani" się naoglądałaś . U mnie w rodzinie wszystkie dzieci jadą na pampersach, i SPOKOJNIE do przedszkola się wyrabiają z ich odstawieniem.
_________________ "Patrzysz na mnie z taką wiarą, z jaką nigdy nikt nie odważył spojrzeć się..."
Pomogła: 4 razy Wiek: 24 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 9848 Skąd: warszawa
Wysłany: 12 Wrzesień 2008, 20:12
rosel napisał/a:
Ale potem od pampersa trudno oduczyć i dziecko do przedszkola idzie z pieluchą
eee tam, ja wcale nie uważam, żeby to była wina pampersów, a lenistwa rodziców i tyle.
jak się rodzicom nie chce uczyć dziecka siadania na nocnik, to potem wychodzą takie kwiatki i dziecię chodzi w pampersie do 3. roku życia..
_________________ i've been told / told you only find it once in a lifetime
so you better hold/ hold on stronger than ever
like it's the last time
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 6238
Wysłany: 12 Wrzesień 2008, 20:38
alizz napisał/a:
eee tam, ja wcale nie uważam, żeby to była wina pampersów, a lenistwa rodziców i tyle.
no bardzo często tak jest
_________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać
Co zesłał los trzeba będzie stracić
Nic nie może przecież wiecznie trwać
Za miłość też przyjdzie kiedyś nam zapłacić
u mnie na SR tez odradzała, ze niby wysycha i nic nie dezynfekuje. Powiedzialam to kumpeli ktora ma 3 letnie dziecko i pokazala mi jeden gazik ktory kupila jak jej pielegnowala pępek. Gazik super nawilzony, wiec kupilam i tyko tym robilam pępek mpjej niunce, bardzo wygodne, zuzylam 3 paczki (ok10 zł/paczka), polecam, chyba ze chce Wam sie bawic spirytusem.
a z pieluch to polecam huggisy, dla mnie duzo lepsze od pampersow
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 6238
Wysłany: 13 Wrzesień 2008, 18:38
ja właśnie tej podusi z rożka używałam na początek.
_________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać
Co zesłał los trzeba będzie stracić
Nic nie może przecież wiecznie trwać
Za miłość też przyjdzie kiedyś nam zapłacić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum