ehh tam, "Superniani" się naoglądałaś . U mnie w rodzinie wszystkie dzieci jadą na pampersach, i SPOKOJNIE do przedszkola się wyrabiają z ich odstawieniem.
Wysłany: 12 Wrzesień 2008, 19:12
rosel napisał/a:
Ale potem od pampersa trudno oduczyć i dziecko do przedszkola idzie z pieluchą
eee tam, ja wcale nie uważam, żeby to była wina pampersów, a lenistwa rodziców i tyle.
jak się rodzicom nie chce uczyć dziecka siadania na nocnik, to potem wychodzą takie kwiatki i dziecię chodzi w pampersie do 3. roku życia..
_________________ Sama jestem sobie winna
Jestem inna niż powinnam
Poza normę wystrzelona i wykolejona
u mnie na SR tez odradzała, ze niby wysycha i nic nie dezynfekuje. Powiedzialam to kumpeli ktora ma 3 letnie dziecko i pokazala mi jeden gazik ktory kupila jak jej pielegnowala pępek. Gazik super nawilzony, wiec kupilam i tyko tym robilam pępek mpjej niunce, bardzo wygodne, zuzylam 3 paczki (ok10 zł/paczka), polecam, chyba ze chce Wam sie bawic spirytusem.
a z pieluch to polecam huggisy, dla mnie duzo lepsze od pampersow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum