Uwaga! Ze względu na włamanie na nasz serwer i możliwość dostępu do bazy danych, prosimy wszystkich użytkowników o zmianę haseł w serwisie, a także w innych serwisach gdzie używali tego samego hasła co na tym forum.
no Aniu czuję się dobrze. dzisiaj odebrałam wyniki badań chyba wszystko dobrze,
a wizytę mam w poniedziałek.:)
czasami pobolewają mnie piersi i czasami mam upławy ale czasami. po za tym wszystko ok.
a ty Aniu wykombinuj test i go rób bo ja cały czas o tobie myślę :*
Karola przesyłam Ci ogrom uścisków i całusów . I mam nadzieję, że sie odezwiesz na forum.
Bo wiesz jesteśmy na DOBRE i na ZŁE!!
_________________ „Trzeba Umieć Walczyć O Swoje Marzenia,
Ale Trzeba Też Wiedzieć, Które Drogi
Są Nie Do Przebycia
I Zachować Siły Na Przejście Innymi Ścieżkami"
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 21 Lis 2008 Posty: 3957
Wysłany: 21 Luty 2010, 13:42
Dziewczyny, czy w 18 tygodniu mozliwe jest, by czuc ruchy dziecka dosc mocno? W tamtym tygodniu zaczelo sie delikatne laskotanie, a od wczorajszego wieczora ruchy sa o wiele mocniejsze
Dzwonilam do lekarza i kazal mi jutro przyjsc.
Pomogła: 5 razy Wiek: 23 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 10973 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 21 Luty 2010, 19:14
poza tym jesteś szczuplutka, może to też ma jakoś wpływ? moim zdaniem nie ma co się bać, ruchy to dobry znak daj znać po lekarzu!
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum