u nas raczej sie nie znajdzie dlatego wybiłam mu ten pomysł z głowy
H. tez zgrywa twardziela ale jednak nie wyszło mu to jak dowiedziałam się ze w ciązy jestem
musiał wyjść z pokoju i się popłakał ale wiesz tak żeby nikt nie widział.
no jest romantik jest jest:)
na H. nie narzekam ale nie zawsze faceci są tacy jak nasi.
fakt że czasami mnie denerwuje ale żyć bez niego nie umiem
pozdrawiam buziole
musze spadać odwiedzić nasze babcinki i dziadka
buziole
_________________ Najcudowniejszych chwil w życiu nie zaplanujemy - one same przyjdą
fakt że czasami mnie denerwuje ale żyć bez niego nie umiem
to dokładnie tak jak u mnie Kocham go ponad wszystko ale jak mnie wkurzy albo ja jego to jest nieciekawie. Ale kto się czubi ten się lubi
Ja też pozdrawiam cieplutko i slę buziole dla Ciebie i brzusia
_________________ „Trzeba Umieć Walczyć O Swoje Marzenia,
Ale Trzeba Też Wiedzieć, Które Drogi
Są Nie Do Przebycia
I Zachować Siły Na Przejście Innymi Ścieżkami"
Karoluś to rozumiem, że test owul. wyszedł wtedy kiedy rzeczywiście wiedziałaś, że jest owulacja??
Kupowałaś w aptece? Bo ja kiedyś patrzałam na allegro. Aniu- na allegro jest też opisane dokładnie jak korzystać. Mogłabys spróbować, choć może naprawdę nie będzie trzeba??:)
Karola strasznie miło jest czytać to co piszesz … o łóżeczku, o świętach w trójkę
Nadganiam :
Mój mąż za miesiąc skończy 28 l., również mamy kombi – na wózeczek Ja już myślałam nawet o imionach – strasznie chciałabym córcie, oczywiście na łóżeczko też już jest miejsce w sypialni
P.s. TAK, na zdjęciu jesteśmy my Słabo widać ale to My
To pewnie dla tatusia chcesz chłopczyka, bo wszystkie mamusie przeważnie marzą o córusi. Ale ja chyba też jestem twojego zdania, wolałabym na początku synusiu, chociaż taka malutka dziewczyneczka też jest słodka. Ale najważniejsze żeby było zdrowe, tak jak mówisz nie ważne jaka płeć
[ Dodano: 21 Styczeń 2010, 20:34 ]
karolina ?? napisał/a:
a powiedz mi na nk jesteście dziewuszki ??
A jesteśmy, jesteśmy Tzn. mówię za siebie A co chciałabyś namiary??pomyśli się
_________________ „Trzeba Umieć Walczyć O Swoje Marzenia,
Ale Trzeba Też Wiedzieć, Które Drogi
Są Nie Do Przebycia
I Zachować Siły Na Przejście Innymi Ścieżkami"
Na allegro są dużo tańsze niż w aptece. Naprawdę duuużo dużżżo, kiedys zagladałam i dziś też spojrzałam ale odpuszczam
Kiedyś kiedyś ja też strasznie chciałam chłopca, ale teraz jednak wolałabym córeńkę To na chwilę obecna moje takie najkrytsze marzenie ale tak jak piszecie - najważniejsze oby zdrowe maleństwo było i .... no oby wreszcie było!!!!!!!!!
Jestem też na nk, choć już baaardzo rzadko korzystam Zaraz wyślę wam prywatną wiadomość - przynajmej postaram się to zrobić i napiszę w niej imię i nazwisko
Co do mojego męża, to tak samo jest z kłótniami, choc to ja jestem okropną złośnicą i wredotą .. to on też potrafi nieźle się złościć, ale tak samo jak wy nie potrafię bez niego żyć To chyba właśnie jest miłość
aaaa i ja też zawsze marzyłam o pierwszym chłopcu a drugiej dziewcznce - ogólnie chciałam dwójke i parkę
w tym kalendarzyku http://piekielko.info/kalendarzyk/ niby jest opcja : poczęcia chłopca i dziewczynki Jeśli to nie bujda to Karola .. może coś wywnioskujesz
Wysłany: 21 Styczeń 2010, 21:23
dziewczyny - *Kajakarolina ??Anna, , , .. tak generalnie to forum ma wiecej topikow. Prosilabym zeby rozmowy poza skutecznym zajsciem w ciaze byly w odpowiednich tematach.
do podawania linkow jest rowniez odpowiedni temat
a jesli chodzi o prywatne rozmowy macie takze opcje PW
Wszystko rozumiem, tylko podawane linki jednak dotyczą tematu .... Przecież nie będę podawała linku w innym temacie skoro chcę go przekazać do osób w tym temacie?
Czy może nie na temat jest rozmowa o nk?? Jeśli tak to uważam, że ten temat został zakończony i dokańczamy go poprzez PW.
Poza tym na chwilę obecną nie jestem w ciąży więc biorę udział w tym temacie, jesli będę ... zabiorę głos w odpowiednim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum