Ja też uważam że nie nabroiłyśmy w żaden sposób. Jakbyśmy zaczęły wklejać linki w innych częściach forum to żadna z nas by się nie zorientowała gdzie to jest
_________________ „Trzeba Umieć Walczyć O Swoje Marzenia,
Ale Trzeba Też Wiedzieć, Które Drogi
Są Nie Do Przebycia
I Zachować Siły Na Przejście Innymi Ścieżkami"
Pomogła: 1 raz Wiek: 27 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 7743 Skąd: Windmill paradise
Wysłany: 21 Styczeń 2010, 22:13
*Kaja napisał/a:
Migottko, rozmawiamy tylko o ciąży
no tak niezupelnie...
tu wyraznie topik dotyczy jak skutecznie zajsc w ciaze. inne tematy ciazowe typu testy owulacyjne , testy ciazowe, moment zobaczenia 2 kreseczek itd
prosze opdszukac w ogolnym temacie CIAZA
Wiecie co dziewczyny, powiem tak: Uwielbiam to forum i zaczynam się od niego uzależniać. Super rozmawia mi się z dziewczynami(szczególnie na wątku"Jak skutecznie zajść w ciążę" i nagle ta uwaga i poczułam się jakby ktoś dał mi obuchem w łeb.
Staram się udzielać w innych tematach i ale w tym konkretnym wątku złapałam najlepszy kontakt i miło mi się tu rozmawia. Ale widzę, że nie tylko mnie to zasmuciło, bo dziś jak na razie dziewczyn tu nie ma.Mam nadzieję że ich to nie odstraszy
_________________ „Trzeba Umieć Walczyć O Swoje Marzenia,
Ale Trzeba Też Wiedzieć, Które Drogi
Są Nie Do Przebycia
I Zachować Siły Na Przejście Innymi Ścieżkami"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum