Pomogła: 5 razy Wiek: 23 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 11199 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 22 Styczeń 2010, 13:23
No bo nie rozumiem, jest regulamin forum dosyć jasny, obowiązuje on wszystkich, zarówno nowe użytkowniczki, jak i stałe. I to widać w innych tematach, że jak schodzimy z tematu to któraś zwraca uwagę i kontynuujemy gdzie indziej. A jeśli rozmowa jest między 2 osobami, to schodzi się na priv. Nie ma co się obrażać.
Dziewczyny, piszcie piszcie Tylko o testach w temacie o testach, a o mężczyznach w temacie o mężczyznach Może w ten sposób też inne uczestniczki forum będą miały okazję się wypowiedzieć.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Dobrze w swoim imieniu obiecuję postanowienie poprawy
Postaramy się trzymać danego tematu i rozmawiać na inne tematy w innych wątkach.
_________________ „Trzeba Umieć Walczyć O Swoje Marzenia,
Ale Trzeba Też Wiedzieć, Które Drogi
Są Nie Do Przebycia
I Zachować Siły Na Przejście Innymi Ścieżkami"
Pomogła: 5 razy Wiek: 23 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 11199 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 22 Styczeń 2010, 14:05
fajnie
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
A dlaczego koleżanki jeszcze nie ma ma "Długie 9 miesięcy". Ja tam ostatnio się udzieliłam i już od dłuższego czasu nikt nic nie wpisał. Czekam na twojego posta w tym wątku
Są Nie Do Przebycia
Jak już wcześniej pisałam, wszystko miało się wyjasnić pod koniec miesiąca i się wyjaśniło.Nie po mojej myśli, ale nic na to nie można poradzić
Przed nami kolejny miesiąc starań. Ale wiem jedno:Nasza dzidzia wie kiedy ma się zjawić w Naszym życiu. Widocznie to jeszcze nie jej czas
A w tym miesiącu wprowadzamy testy owo W moim przypadku będzie to najlepsze rozwiązanie bo mam bardzo rozregulowane @ i ciężko nam wyczuć te "dobre" dni!!
Są Nie Do Przebycia
Jasne napewno się z Wami podzielę moimi spostrzeżeniami z korzystania z testów. Nie jestem jeszcze do nich przekonana, ale pożyjemy zobaczymy Z tego co czytałam nie jednej kobitce pomogły, więc może i u mnie się sprawdzą.
A kciukaski na pewni się przydadzą
Są Nie Do Przebycia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum