Pomogła: 5 razy Wiek: 24 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 13479 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 22 Styczeń 2010, 13:23
No bo nie rozumiem, jest regulamin forum dosyć jasny, obowiązuje on wszystkich, zarówno nowe użytkowniczki, jak i stałe. I to widać w innych tematach, że jak schodzimy z tematu to któraś zwraca uwagę i kontynuujemy gdzie indziej. A jeśli rozmowa jest między 2 osobami, to schodzi się na priv. Nie ma co się obrażać.
Dziewczyny, piszcie piszcie Tylko o testach w temacie o testach, a o mężczyznach w temacie o mężczyznach Może w ten sposób też inne uczestniczki forum będą miały okazję się wypowiedzieć.
Dobrze w swoim imieniu obiecuję postanowienie poprawy
Postaramy się trzymać danego tematu i rozmawiać na inne tematy w innych wątkach.
_________________ „Trzeba Umieć Walczyć O Swoje Marzenia,
Ale Trzeba Też Wiedzieć, Które Drogi
Są Nie Do Przebycia
I Zachować Siły Na Przejście Innymi Ścieżkami"
A dlaczego koleżanki jeszcze nie ma ma "Długie 9 miesięcy". Ja tam ostatnio się udzieliłam i już od dłuższego czasu nikt nic nie wpisał. Czekam na twojego posta w tym wątku
Są Nie Do Przebycia
Jak już wcześniej pisałam, wszystko miało się wyjasnić pod koniec miesiąca i się wyjaśniło.Nie po mojej myśli, ale nic na to nie można poradzić
Przed nami kolejny miesiąc starań. Ale wiem jedno:Nasza dzidzia wie kiedy ma się zjawić w Naszym życiu. Widocznie to jeszcze nie jej czas
A w tym miesiącu wprowadzamy testy owo W moim przypadku będzie to najlepsze rozwiązanie bo mam bardzo rozregulowane @ i ciężko nam wyczuć te "dobre" dni!!
Są Nie Do Przebycia
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 6238
Wysłany: 3 Luty 2010, 13:45
_________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać
Co zesłał los trzeba będzie stracić
Nic nie może przecież wiecznie trwać
Za miłość też przyjdzie kiedyś nam zapłacić
Jasne napewno się z Wami podzielę moimi spostrzeżeniami z korzystania z testów. Nie jestem jeszcze do nich przekonana, ale pożyjemy zobaczymy Z tego co czytałam nie jednej kobitce pomogły, więc może i u mnie się sprawdzą.
A kciukaski na pewni się przydadzą
Są Nie Do Przebycia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum