mam pytanie, bardzo dla mnie wazne wiec prosze o pomoc. Kochalam sie ponad dwa miesiace temu przed wyjazdem chlopaka za granice od tego czasu mialam tylko raz miesiaczke, teraz spoznia mi sie o 13 dni... Zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywny, bylam u ginekologa ktory mnie zbadal i powiedzial ze trzeba zrobic USG... z tad bierze sie moje pytanie: po jakim czasie ginekolog moze stwierdzic ciaze, ale BEZ USG, czy jest mozliwe, ze po 2 miesiacach nie wykryje jej bez USG? czy po 2 miesiacach powinnam miec jakies inne objawy niz bole piersi, wymioty, omdlenia?
rozpulchniona szyjka powiekszona macica, jesli byłabys w ciązy to około 10-12 tydz wiec test musiałby wyjsc
mozesz dla pewnosci zrobic bete
a usg wykluczy inne schorzenia
Proszę Was o pomoc, czy to mogą byc objawy ciąży? 2 tyg temu odstawiłam tabletki hormonalne i zaczęłam brać mastodynon (ze wzgędu na bóle miesiączkowe) a od 2 dni mam bardzo bolą mnie sutki, narazie nie mam mozliwosci pojscia na wizytę do ginekologa wiec skontaktowałam się telefonicznie z inna panią doktor, która poradziła mi odstawic lek, bo to on mógł spowodować bóle. Mój problem polega jednak na tym, że zaraz po zakonczeniu okresu (7dzien cyklu) kochałam się, wprawdzie zabezpieczylismy się prezerwatywą, ale te objawy nie dają mi spokoju, bo słyszałam ze po odstawieniu tabletek cykl się toszkę rozregulowuje i bardzo szybko mozna zajsc w ciązę...nie mam innych szczególnych objawów poza koszmarnie bolesnymi sutkami ale minął dopiero tydzien od wspołzycia...co o tym myslicie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum