no nie nie wymiotowałam nie miałam biegunki nie zapomniałm tabletki.
Wiem świrek ze mnie,ale nie moge na to nic poradzic.Chociaz moze jak sie pzekonam że jednak nie zaszłam w tą ciąże to będzie mi potem juz łatwiej zaufać.Jak narazie to było moje pierwsze stosunki "bez" zabezpieczenia i może z tego to się bierze.
TEZ WŁASNIE coś mi sie tu nie zgadza i bardzo bym prosila aby ktos szczegolowo mi to wyjasnił ...
Rowniez biore tabletki do tego gumka ( wiem jestem psychicna) ale to nie istotne
Juz raz zadalam takie pytanie na tym forum i zadam ponownie ...
Czy w czasie 7 dniowej przerwy ten okres ktory sie pojawia to ''sztuczne'' krwawienie z odstawienia ? i czy gdybym byla w ciazy tez by sie pojawił ?
na forum lekkiej napisano mi ze moze a wczesniej tu powiedzialyscie mi ze nie wiec jak ?
Ostatnio swiruje i chce test zrobic sobie bo mam nudnosci , bardzo reaguje nawet na delikatne zapachy , zbiera mi sie na wymioty, bole brzucha itp. i wiem ze napewno przez tabletki to nie jest bo jem je 5/6 miesiecy i wczesiej tego nie miałam .... prosze czy moze ktos kompetentyny wyjasnic mi krok po kroku jak to wszystko działa bo chce skonczyc z gumkami sa okropne itp ale ta schiza ciazowa jest ogromna i mi nei pozwala.
Kiedy bierzesz tablety to masz podobny poziom hormonow jak w czasie ciazy. Kiedy odstawiasz na 7 dni to poziom hormonow spada i dostajesz krwawienie. Gdybys byla w ciazy to poziom hormonow by nie spadl i krwawienia by nie bylo (tak mi powiedziala lekarka, ale reki sobie uciac nie dam).
ale problem jest tez taki, ze w sumie dlaczego masz mi wierzyc a nie dziewczynom z lekkiej?? Moim zdaniem powinnas porozmawiac z lekarzem, bo ktos musi wziac odpowiedzialnosc.
Moze lepiej na pewien czas zrezygnowac z seksu?? albo porozmawiaj z lekarzem do ktorego masz zaufanie, bo bedziesz sie co miesiac strsowac, a po co Ci to??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum