mam pytanie, czy to moze byc ciaza? od kilku dni czuje takie jakby napieranie w dole brzuch i z kazdym dniem jest co raz gorzej. biore tabletki, wprawdzie w poprzednim miesiacu spoznilam sie kilka razy jakies 2 godziny ale to chyba nie powinno miec znaczenia. dodaam ze jakies poltora tygodnia temu mialam swedzenia ale po tygodiu przeszly, nie bylam u lekarza. jesli juz to moze byc 3-4 tydzien i pora tym uczuciem napierania w dole brzucha nie mam zadnych objawow. pommozcie!
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 6061
Wysłany: 7 Listopad 2007, 10:42
- zrobiłaś test i wyszedł negatywnie
- bierzesz tabletki reguralnie
wiec nie ma co panikowac
_________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać
Co zesłał los trzeba będzie stracić
Nic nie może przecież wiecznie trwać
Za miłość też przyjdzie kiedyś nam zapłacić
Tabletki brałaś regularnie, więc nie masz się czym martwić. Zakładam, że leków z interakcjami też nie było.
Może to konsekwencja tego swędzenia, jakiś stan zapalny albo coś w tym stylu.
Albo coś z pęcherzem.
Jeżeli ból nie minie to idź do lekarza.
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 3236 Skąd: miasto moje
Wysłany: 3 Lipiec 2008, 17:12
dziewczyny, czy w trzecim trymestrze pojawiły sie u was obfite, białe upławy?
w sumie, to ja je zauważam głównie przy (po) stosunku i to wygląda tak, jakby było w jednym miejscu i mój to po prostu "wyjął"...
zastanawiam sie czy to nie jest nic niebezpiecznego.
grzyba chyba juz nie mam, za to mam nadżerkę. wyniki badań w porządku, czuje sie dobrze, tylko w tych intymnych miejscach mam zwiększoną wrażliwość i tę białą wydzielinę...
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 23 Lut 2005 Posty: 5530
Wysłany: 3 Wrzesień 2008, 13:39
Oleczkaa napisał/a:
Nie łam się DiBi po @ zabieraj się do roboty a zmajstrujesz nam tutaj napewno śliczną dzidzię
hehe, właśnie czytam ten topic i się szczerze sama do siebie udało się!
ostatnią miesiączkę miałam 08.01.2008. Dziecko poczęło się (na 99%) 13.01.2008.
i wiecie jaki był MÓJ pierwszy objaw?
Na początku lutego, czyli w 3.-4. tygodniu ciąży piersi mnie bolały tak potwornie jak przed okresem. Dlatego tak zwlekałam z testem ciążowym-byłam pewna, że zaraz przyjdzie @.(tak więc będąc w ciąży parę razy "dałam w palnik" , ale lekarz kazał się nie martwić)
a potem.. to już tylko to zmęczenia, senność i wstręt do mięsa ale obyło się bez
ja Cię.. ale fajna ta ciąża
_________________ "Patrzysz na mnie z taką wiarą, z jaką nigdy nikt nie odważył spojrzeć się..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum