Kurcze brzuszek mi urusł troszke czuje sie od wewnatrz pełna taka tabletki biorre regularnie od 9 miesiecy a kochamy sie bez gumek od jakiś trzech. czy na 100%? nie jestem w ciązy ? jem duzo i roznych rzeczy ;/ oraz mam plamienie albo coś w podobie
Wysłany: 28 Czerwiec 2006, 21:14
No cóż - w końcu coś tu mogę napisać
Co do objawów - nie miałam prawie żadnych.. I dalej nie mam
Po owulacji (której miało nie być ) zamiast śluzu płodnego miałam chyba infekcję grzybiczą - albo nie - ciężko stwierdzić, bo samo przeszło.. Śluz był wtedy taki suchy, zbity w grudki. Potem susza, a niedługo przed okresem - śluzik raz mleczny, raz przezroczysty.
Do tego ucisk w podbrzuszu - cały czas od owulacji (której nie czułam) czułam napięcie w podbrzuszu ucisk, napór - ciężko sprecyzować..
Do tego rankiem lekkie mdłości - no i niechęć do kawy, słodyczy, jogurtów, którymi się wcześniej obżerałam A nabrałam ochoty na wędlinki, kiełbaski (których wcześniej nie tykałam)
A przed samym terminem okresu, ze dwa dni - powiększenie piersi i wrażliwość (nie ból) brodawek - ale tylko przy dotyku, biustonosz mi nie przeszkadza
No i mam cały czas bóle małpowe - zażywam No-spę w niewielkich ilościach Pomaga
Pomogła: 3 razy Wiek: 28 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 10937
Wysłany: 28 Czerwiec 2006, 21:51
nie wiem czy tak ma być,czy źle to rozumię,ale mojej siostrze lekarz się co chwilę wypytywał czy nadal bolą ją piersi czy nie przestały,jak by właśnie miały boleć w ciąży...?
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 6238
Wysłany: 28 Czerwiec 2006, 22:27
A mnie wogóle nie bolały piersi. Przez 3 pierwsze misiące były bardziej wrażliwe, a później chyba w miare normalnie było. Ale kazda kobitka ma inne dolegliwości ciążowe.
_________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać
Co zesłał los trzeba będzie stracić
Nic nie może przecież wiecznie trwać
Za miłość też przyjdzie kiedyś nam zapłacić
spaghetti a Ty chyba miałas za jakis czas sie starac zdaje się ze od razy prawie Wam się udało :)wszystkoprzed Tobą, objawy i te niefajne i te naprawde wyciskające łzy - pierwsze kopniaki, ruchy
gratulacje dzidzi w rodzinie:D
u mnie już za 3 miesiace przywitam bardzooo wyczekiwana coreczke mojego wujka,brata moego taty,onnalezy do typu wolnego strzelca i ma już prawie 40 lat i wszyscy myslelismy ze sie dzidzi od niego nie doczekamy:P az tu nagle,po rocznym zwiazku z duzo młodsza od siebie dziewczyna,dzidzia:D dziewczynka,wszyscy nie moga sie nadziwic i doczekać:D ja juz zadeklarowałam ze sobie bede ta dzidzie pozyczać na spacerki:P ach,jak ja bym swojego bobska chciała,zazdroszcze im ze maja tak dobre warunki i moga miec dzidzie i o nic sie nie martwic,ja niestety może bedetak miała za kilka lat:/ no nic,narazie jak juz mówiłam bede ich dzidzie pożyczać:P
_________________ a ty mi pokaż gdzie anioły wędrują po ziemi...
mam pytanie jestem troche zaniepokojona bo odczuwam bole w podbrzuszu takie jak przy @. Ale biore tabletki i nie wiem o co tak naprawde chodzi teraz jest 10 dzien mojego cyklu wiec nawet owulacja to nie jest bo mam cykle 28 dniowe ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum