Pomogła: 5 razy Wiek: 24 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 13112 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 25 Kwiecień 2009, 14:34
Sis sie wczoraj zle poczula.. Ktos ja zdenerwowal w pracy i boli ja brzuch caly czas. Byla u lekarza i na usg dzis, dla uspokojenia - dziecko zdrowe (btw 9 tc. i 2,5 cm wielkosci ), ale ja wciaz boli. Ma lezec przez weekend i lykac no-spe.
A teraz sie denerwuje tym, ze sie zdenerwowala.
Byliśmy na USG połówkowym. Basieńka pozostaje Basią, lekarz potwierdził płeć A z pomiarów i przeglądów poszczególnych narządów - wszystko rośnie i rozwija się wzorowo. Moja mała prymuska Dziś mijają 22 pełne tygodnie ciąży - już Kiedy ten czas tak mija?
Pomogła: 5 razy Wiek: 24 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 13112 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 7 Maj 2009, 20:42
Mój siostrzeniec/siostrzenica ma już 5,5 cm dziecko jest bardzo ruchliwe (tak wynika z usg) iii już jest po pomiarze fałdu i nie jest chory na trisomię
Ulenka, moja koleżanka kupiła taką samą, podobno w C&A
Moja Mała przebiera i wierci się całymi dniami. To cudowne uczucie A ja czuję się świetnie, nie narzekam na nic, 2 trymestr mi służy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum