Wysłany: 17 Marzec 2009, 14:01 zostanę mamą w drugiej połowie 2009 r
Witam wszystkie przyszłe mamusie
Jestem w pierwszej ciąży z terminem na 5 września. Chciałabym zebrać tu dziewczyny, które tak jak ja ekscytują się na myśl, że wkrótce będą miały Maleństwo.
Poza tym służę radą, gdybyście miały jakieś pytania i wątpliwości dotyczące ciąży i pokrewnych tematów - jestem położną
Pomogła: 5 razy Wiek: 24 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 13479 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 17 Marzec 2009, 15:05
wszystkie oczekujące mamy na naszym forum wypowiadają się tutaj: http://www.psyche-soma.co...2040.htm#176457
więc zapraszam do przeniesienia się tam
a w tej chwili chyba wszystkie nasze zaciążone już się rozdwoiły ale pisz śmiało
Pomogła: 1 raz Wiek: 27 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 7743 Skąd: Windmill paradise
Wysłany: 17 Marzec 2009, 15:51
jedyne co to nie bardzo podoba mi sie linko-reklama w Twoim podpisie , na naszym forum jest zabroniona kazda forma reklamy z wyjatkiem tej oplaconej , usun link prosze
Pomogła: 1 raz Wiek: 27 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 7743 Skąd: Windmill paradise
Wysłany: 17 Marzec 2009, 23:55
e tam czepiamy , byl boom ze co nowa wlazla to byly to reklamowki , nie chcialam sie czepiac ale jestem uczulona na linki a nie pamietam calej historii forum... heh PRZEPRASZAM za najscie
W sprawie tego linku - jestem właścicielką tej strony, mam pozwolenie Reniki, nasze portale są zaprzyjaźnione. Wszystko zostało wczoraj wyjaśnione
Dowiedziałam się też, że nie ma tu aktualnie żadnych ciężarówek poza mną, to prawda? Może nie mają jak się ujawnić? Jakby co zapraszam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum