Dziewczyniki, boli mnie po lewej stronie, nie mocno, ale tak że przeszkadza, ale nie na tyle by brać leki przeciwbólowe. I już raz w tym miesiącu bolało, więc pomyślałam, że to ból okołoowulacyjny, a teraz przed okresem też boli...czy to może być jakieś zapalenie jajnika? Do gina bym poszła, ale w tym tygodniu już nie dam rady, a za tydzień będzie okres, więc pójdę dopiero za 2 tygodnie. Co robić?
Aha, jeszcze mi tak dziwnie przeszkadza jak gwałtownie siadam po tej lewej stronie, tak jakby tępe ukłucie....
dziewczyny, byłam u gina, to nie jajnik, jajniki zdrowe jak przysłowiowy koń. Więc do mnie może tak tak gmerać po lewej stronie? i co robić dalej, byłam u zwykłego internisty, ale nic nie powiedział, może tylko, że nie wie co to i pewnie są to jakieś nerwobóle, ale mnie już pobolewa od 3 tyg.
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 465
Wysłany: 29 Październik 2006, 18:38
Ja mam tak, ze czasami jak kicham tak mocniej, to mnie jajniki bola i wogole mam tak, ze czesto siku robie kazda szklanke picia musze zaraz wysikac,nie umiem gromadzic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum