No nie za młody, gorąca 40-stka Ale to takie niewinne flirty, pewnie z każdą pacjentką tak flirtuje chociaż mówi zawsze seksownym głosem ,,Milena przecież wiesz, że jesteś moją ulubioną pacjentą"
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1646 Skąd: warszawa
Wysłany: 8 Kwiecień 2008, 21:32
Emilcia napisał/a:
kurczę,od tygodnia szukam jakiegoś ginekologa i znaleść nie mogę nie wiedzialam że takie to ciężkie(prywatnie)
jak to? wpisz hasło 'prywatna przychodnia/klinika/etc" w internecie, powinno ci wyskoczyć pełno stron (tu np jest mnóstwo adresów: http://www.9477.pl/pomoc_dorazna_Szczecin.php ). a w kazdej takiej przychodni na pewno przyjmuje ginekolog.
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1646 Skąd: warszawa
Wysłany: 9 Kwiecień 2008, 20:47
Aha... A szukałaś prywatnych gabinetów w internecie? Jakaś 'prywatna praktyka', czy coś?
no nic, sama tez miałam niemile zdarzenie w prywatnej przychodni (zreszta była to moja pierwsza wizyta u gina), wiec rozumiem, ze mozesz miec awersje. Mi na szczescie zdarzyło sie to tylko raz.
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6255 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 9 Kwiecień 2008, 22:28
szukalam,ale ja chcialam aby na miejscu byla możliwość zrobienia cytologii,ewentualnie jeszcze laser lub krioterapia i ciężko coś znaleść...chyba mam za duże wymagania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum