Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 19 Lis 2006 Posty: 447 Skąd: z tamtąd
Wysłany: 9 Lipiec 2008, 18:36
Jestem ciężko przerażona tymi postami w sumie to nie wiem jaka to by la sytuacja, być może skończył jej się zasiłek chorobowy i w zakładzie pracy policzyli jej już macierzyński ale siostra powinna napisac wtedy podanie u urlop macierzyński.
Ja ostatnio byłam prywatnie u gina (zapewnia zakład pracy). Pytam kobietę czy mogę wrócić do pigułek itp. a ta mi wyskakuje, że z moim nieregularnym okresem (pierwszy raz od 3 lat miałam nieregularny, no dobra, teraz mi się kolejny spóźnia) to mam najpierw zajść w ciąże a potem brać pigułki! Kobita ma w ogóle obsesję na punkcie ciąży, pytała mnie czy jestem - mowie nie, bada i mówi że nie jestem, potem mi mówi, że dobrze by było jakbym się zdecydowała na ciąże itp. Pora zmienić lekarza!
Och to ja miałam taka lekarke pierwszą. Poszłam do niej pierwszy raz i tak u nej się badałam oprzez kilka lat a ona ciągle mi truła że to już pora pomyśleć o dziecku ( miałam 22 lata !) Ja sobie myślę ty glupia chyba jesteś męża nie mam, wykształcenia też, pracy tym bardziej a ty będziesz mi tu gadać takie herezje...
Zmieniłam ją na innego lekarza z poradni TRR. no i (chyba) jestem zadowolona jest o niebo lepszy !
W gabinecie jest Światło ! wziernik nie składa się z dwóch metalowych "młotków"
Zawsze strasznie bałam się cytologii bo w jej trakcjie u tej baby sama musiałam sobie trzymać te młotki ... No i bolała cytologia była taka nieprzyjemna, jakby mi szyjke w dół ciągneła jakby ją wyjąć chciała....
A u gościa nawet nie poczułam, wziął wymaz specjalną szczoteczka tylko dotknął i dziękuję po wszystkim:D
Pamiętam że jak pierwszy raz do niego przyszłam bardzo się bałam i krępowałam bo w końcu to facet:D więc jak mnie dotknął to aż na tym fotelu podskoczyłam - sam się wystraszył heheh i zaczął mi gadać wyobraź sobie że jesteś na plaży tylko że na plaży nikt mnie nie bada nigdy heheh no ale wiadomo o co chodzi Chciał mnie jakos uspokoić
Tak tylko się zastanawiam czy ma doświadczenie - bo młody jest...
Zresztą nie wiem jak ocenić wizytę zaraz poczytam
ja mam takie dziwne pytanie dlaczego po takim nie delikatnym badaniu czuję swędzenie tam na dole ? czasami mam wrażenie że normalnie zarażam się od lekarza? Dziś też byłam u jakiegoś nowego - nie spodobał mi się... Był niedelikatny, szpieszył się, miałam wrażenie że byłam w gabinecie dwie minutki... no...żenada ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum