Nadeszla jesienno - zimowa pora wiec o przeziebienie nie trudno szczegolnie dolnych partii ciala,kiedy to nosi sie krotkie kurteczki. Dziewczyny, jak objawia sie zapalenie jajnikow? (pozatym ze bola jajka )
Ja od kilku dni czuje pobolewanie w podbrzuszu i jakies takie kucie w pachwinach, ktore to czasami "przeciaga" sie do ud. i ogolnie czuje takie lekkie oslabienie,boli glowa i oczka.
Nie bardzo wiem, bo nie chorowałam na jajniki. Koleżanka moja mówiła( ona chorowała), że jak sie ma zapalenie jajników to boli podczas chodzenia. Im więcej się człowiek rusza to tym bardziej boli. Ból słabnie jak się leży.
Może to zapalenie przydatków, więc wybierz się lepiej do gina.
Ubieraj się lepiej odpowiednio do temperatury, bo króciutka kurtka i cienkie gatki zimową porą mogą szybko zafundować nam osłabienie organizmu, a skutkiem mogą być choroby nerek lub przydatków. Zapalenie przydatków to choroba, której nie wolno "przechodzić", nawet gdy miną najbardziej dokuczliwe dolegliwości. Przez kilka pierwszych dni warto pozostać w domu, a potem nosić ciepłą bieliznę i chronić stopy przed zimnem (jeśli przemarzną, dolegliwości się nasilą).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum