Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Zapalenie jajników
Autor Wiadomość
sisy 
Zadomowiony użytkownik

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 8 Październik 2005, 12:11   Zapalenie jajników

Nadeszla jesienno - zimowa pora wiec o przeziebienie nie trudno szczegolnie dolnych partii ciala,kiedy to nosi sie krotkie kurteczki. Dziewczyny, jak objawia sie zapalenie jajnikow? (pozatym ze bola jajka :) )
Ja od kilku dni czuje pobolewanie w podbrzuszu i jakies takie kucie w pachwinach, ktore to czasami "przeciaga" sie do ud. i ogolnie czuje takie lekkie oslabienie,boli glowa i oczka.

.nothing more. and nothing less.

Tunia
Użytkownik wciąga się

Wysłany: 8 Październik 2005, 13:37   

Nie bardzo wiem, bo nie chorowałam na jajniki. Koleżanka moja mówiła( ona chorowała), że jak sie ma zapalenie jajników to boli podczas chodzenia. Im więcej się człowiek rusza to tym bardziej boli. Ból słabnie jak się leży.

Cathleen 
Nieśmiały Użytkownik

Wysłany: 8 Październik 2005, 15:13   

Może to zapalenie przydatków, więc wybierz się lepiej do gina.
Ubieraj się lepiej odpowiednio do temperatury, bo króciutka kurtka i cienkie gatki zimową porą mogą szybko zafundować nam osłabienie organizmu, a skutkiem mogą być choroby nerek lub przydatków. Zapalenie przydatków to choroba, której nie wolno "przechodzić", nawet gdy miną najbardziej dokuczliwe dolegliwości. Przez kilka pierwszych dni warto pozostać w domu, a potem nosić ciepłą bieliznę i chronić stopy przed zimnem (jeśli przemarzną, dolegliwości się nasilą).

Odpowiedz do tematu