widze że translator się nie spodobał lub może nie został dobrze zrozumiany może podam krótką instrukcję obsługi
Piszemy lub wklejamy tekst już przetłumaczony przez Kennego czyli np
Pfmppfffpmpmpffppffppmffmpppppmffmmm mpmpmfmmm pppmmmfmmffpffmmmfmfp Pfmmmmń
i klikamy na jego postać pod wklejonym tekstem
Na obrazku poniżej widać co i jak Może teraz się spodoba jak nie to zamykamy temat
Ale przyznam szczerze ze gdyby mi wczoraj Negocjator nie pokazał co mam z tym zrobic to nie wpadłabym na to
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Wysłany: 6 Wrzesień 2006, 19:57
haha ale to to fajne .
chcialam "coś" napisac,przetłumaczyć i tu wkleić,ale jak doczytałam, że to działa w dwie strony to se dałam spokój...nie będę moich tajemnic ujawniac .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum