mielismy przejsciowe problemy z naszym ISP (jesli ktos ciekawy - cos po ich stronie usunelo pliki mysql'a tak ze tabele istnialy, ale proba dostepu do pewnej istotnej konczyla sie bledem io).... tak czy inaczej problem jest juz przeszlascia... nie rozwiazal go sam isp, ale czasu szkoda bylo juz na dalsze proby komunikacji...
forum dziala - cena jaka musialyscie/liscie za to teraz zaplacic to zczyszczenie histori przeczytanych wiadomosci... moim skromniutkim zdanie niewielka to cena
przypomonam o manierze PM'owania mnie w przypadku problemow technicznych... awaria jakiej jszecze nie bylo, a moje PM ma czyste konto
rosel - w sumie na jedno wyszło bo STR to mój narzeczony a kompy nasze stoją obok siebie na stole, mogę go więc pukać w ramię żeby przeczytał, chyba że go w domu nie ma
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Ostatnio zmieniony przez Mimiru 25 Styczeń 2006, 16:59, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum