Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Regulamin i porządki na forum!!!
Autor Wiadomość
Mimiru 
Za późno na leczenie

Wysłany: 10 Kwiecień 2005, 21:06   

Zmieniamy ten drażliwy punkt - dla nas oznacza to samo ta nowa formuła, ale skoro to takie straszne, to proszę

Aż migreny qrcze prawie dostałam.. już wiem co to znaczy wbijanie gwoździa w głowe.... :twisted:

Nixie
Kataryna

Wysłany: 20 Kwiecień 2005, 16:08   

Fajny bezsens, kto tu niby sie wywyższa. Przeciez MUSI byc ktos, kto pilnuje porzadku. Na innym forum, na ktorym pisze za napisanie dwoch postow pod rzad to jest ostrzeżenie a 3 ostrzeżenia=ban, wiec niech nikt nie mowi ze tu panuje rygor!!! Kazda z nas jest naprawde wyrozumiala, szkoda, ze nikt tego nie docenia...mam nadzieje, ze to sie zmieni. Pozdrawiam!

bijeczka 
Gaduła
a wcale nie prawda

Wysłany: 1 Sierpień 2005, 14:47   

A ja tak troche nie na temat napisze, bo w sumie nie wiem gdzie miałabym to napisac, hehe:otóz chcialam sie zapytać, gdzie moglabym pisać co akurat teraz robię, ze np "wlasnie siedze sobie, slucham muzyki a zaraz ide do sklepu" zawsze robie to w dzien dobry, ale mam wrazenie ze to troche odbiega od tematu, no sama nie wiem, a moze poprostu zalozyc taki temat?

A co do regulaminu to przeczytałam go na samym poczatku mojego przyjscia i jego OGOLNY wyraz wydal mi sie troszke ostry(nie uwzzam ze trzeba bylo gdzies o tym pisac ze jest taki czy siaki), chodz dobrze wiem ze taki nie jest, hmm nie wiem dlaczego, ale nie odczułam zadnego punktu za obrazliwego czy w ogole, sama staram sie poprawiac swoje posty bez czytania regulaminu, ogolnie sama sie przeciez tak nasuwa, wiec nie mysle ze to panuje jakis terror.

A miałabym taka mała prosbe, wiem ze pisze nieraz nie na temat czy jakos bez ladu i skladu i widze ze moje posty sa kasowane, nie mam o to pretensji, chcialabym zeby czasem któras z moderatorek kasujacych post napisala mi czasem jedno zdanie na pw jakie punkty naruszyłam czy cos zebym wiecej tego nie robiła.

Mam nadzieje ze niekt zle nie odbierze mojego postu, bo nie miałam na celu np w sposob ironiczny komus czegos wytchnać, ani nic z tych rzeczy, wrecz przeciwnie. :)

"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."

Emilcia 
Główny Moderator

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 1 Sierpień 2005, 15:10   

Bijeczko ale może nie tylko Twoje osobne wypowiedzi tylko jakieś stare,"nieużywana wątki"gdzie akurat sie wypowiadałaś-myślę że taki może być powód bo nie widzę sensu aby ktoś tylko wybrane i tylko Twoje wypowiedzi usuwał

bijeczka 
Gaduła
a wcale nie prawda

Wysłany: 1 Sierpień 2005, 15:18   

hihi, no moze rzeczywiscie masz racje, ale wcale bym sie nie zdziwila jakbym była moderatorem sama bym swoje pousuwała :)

"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."

Emilcia 
Główny Moderator

Wysłany: 1 Sierpień 2005, 15:26   

bijeczka napisał/a:
chcialam sie zapytać, gdzie moglabym pisać co akurat teraz robię, ze np "wlasnie siedze sobie, slucham muzyki a zaraz ide do sklepu" zawsze robie to w dzien dobry, ale mam wrazenie ze to troche odbiega od tematu, no sama nie wiem, a moze poprostu zalozyc taki temat?

ja jestem za :D !!!!

bijeczka 
Gaduła
a wcale nie prawda

Wysłany: 1 Sierpień 2005, 15:49   

Tylko jak go nazwać, hmm może poprostu : " Co teraz robię?" , chyba że macie jakieś inne propozycje, bo mi dzis sie ciezko mysli. :)

Emilcia 
Główny Moderator

Wysłany: 1 Sierpień 2005, 16:31   

może być :)

Odpowiedz do tematu