ok.. posiedzialem dzisaj 10 min przy kodzie i scalanie znowu dziala... az wsytd ze sie pokusilem o instalowanie tego moda... szybciej bym to chyba napisal niz zdebugowal ....
pan "sickb0y" ( orginalny autor ) ma sie czego wstydzic... troche przemodelowalem kod i takie tam .... prosze moderatorow/administratorow o testy i ewentulany feedback
przy okazji pochwale sie, ze zalozyme poligon doswiadczalny, bedacy dokladnym klonem forum z wczoraj wieczorem (dziala na klonie plikow i klonie bazy wiec jest w 100% niezalezne)
poligon jest dostepny pod adresem : http://s41.superhost.pl/~renika/test/forum/
prosze nawet nie probowac sie tam logowac... konta istnieja ale dla moich niecnych potrzeb wsztystkie chasla zostaly zmianione... jedyny aktywnym forum jest to, ktore czytasz...
administratorow i moderatorow prosze nastomiast o zapoznanie sie z tym postem i zapamietanie, ze wlasnie tu mozna znalesc adres poligonu... w razie potrzeby/kaprysu bede udostepnial poligon dla celow doswiadczalnych/testow niszczących
no... mniejsza ja tu pierdu pierdu, a wy bysicie sobie pewnie pomergowaly.... juz wzucam latke i winno dzialc...
Wysłany: 28 Czerwiec 2005, 09:44
Wczoraj scaliłam kilka tematów, bo sie powtarzały. Kilka niepotrzebnych usunęłam, dlatego niektórzy moga zauważyć u siebie na liczniku zmnielszoną ilośc postów. Pozdrawiam!
_________________ Останусь теплом на губах,
Останусь пламенем в глазах,
Я для тебя останусь - светом
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum