Wysłany: 26 Czerwiec 2008, 14:01 Udział w programie
Cytat:
Witam!
W imieniu twórcy chciałbym zaprosić Cię do testowania nowego serwisu docelu.pl. Z racji pełnionej przez Ciebie funkcji na forum wierze, że Twoje uwagi pomogą w dalszym rozwoju naszego docelu.pl.
Szanując regulamin i reguły panujące na forum zwracam się również z pytaniem, czy do projektu możemy zaprosić 30 najaktywniejszych użytkowników.
Chcielibyśmy się odwdzięczyć i przewidujemy drobne bonusy.
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1935 Skąd: Łódź
Wysłany: 26 Czerwiec 2008, 17:13
Przeborka napisał/a:
Cytat:
Szczegóły akcji:
Czy możemy na Ciebie liczyć?
Zapraszamy Cię do wzięcia udziału
w ogólnopolskim projekcie "eksperci testują Docelu.pl!"
Przetestuj nasz nowy serwis – Docelu.pl.
Podziel się z nami swoją wiedzą, napisz jak oceniasz serwis i co jest dla Ciebie szczególnie ważne.
Wypełniając ankietę możesz liczyć na naszą wdzięczność i drobne upominki, które przygotowaliśmy dla wszystkich uczestników programu.
Przyłącz się do akcji Docelu.pl – wypełnij ankietę!
Czekamy na Twoją opinię!
Zapraszamy serdecznie!
Zespół Wirtualnej Polski
AŻ tyle napisali.... no cóż bardzo szczegółowo
też to zauważyłam tak jakoś niby wszystko jasne a nic nie wiadomo
Zobaczyłam`ich serwis docelu.pl i nawet dobry jest w mojej miejscowości wszystkie ulice są (a na innych mapach nie było )
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2981
Wysłany: 27 Czerwiec 2008, 07:43
po weekendzie - żaden problem
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum