Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2967 Skąd: Bywater
Wysłany: 29 Czerwiec 2005, 12:52
Mój burzliwy post nie został napisany, żebyście mnie chwaliły ale bardzo dziekuje za wsparcie. Zawstydzacie mnie a poza tym, jest wiele dziewczyn które mądrze piszą, patrz nasz Adminka czy Mimiru i wieeeeeeeeeeeele wieeeeeeeeeeele innych.
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2967 Skąd: Bywater
Wysłany: 29 Czerwiec 2005, 16:53
Tak jest szanowna Pani Adminko, a ja nie mam zamiaru rezygnowac!!! No way, jeszcze Was troche ponudze no i na kims musze experymentowac nowo zdobyta wiedze
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Kurczę a mogę sie dowiedzieć co się stało?Bo ja trochę nie w temacie jestem.Ktoś Cie zacytował w jakimś liście Kikker?Bo jeśli tak to to jest trochę lekkomyślne i niezbyt mądre
dzięki już wszystko wiem.Nie zagladam do tych tematów bo nie biore już pigulek.Ale ktoś jest rzeczywiście dośc bezmyślny.Na szczęscie większość z nas wie,ze opinie tutaj są czysto subiektywne.Przecież internet to nie wyrocznia.Oby takie sytuacje się już nie powtarzały
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum