Przykro mi, ale się zagotowałam i wam powiem co mi na sercu leży:
Otóż nie życzę sobie (:!::!::!::!:), żebyście mnie cytowały w JAKICHKOLWIEK listach do JAKICHKOLWIEK firm produkujących JAKIEKOLWIEK pigułki czy inne buble
bo
Jeśli macie wątpliwości co do ICH PRODUKTU, czy nie wiecie co i jak to JAZDA do waszego ginekologa (:!::!::!::!:) ewentualnie bezpośrednio do nich z wątpliwościami a nie w internecie o takie rzeczy się pytacie(:!::!::!::!:)
Ja podaje wiadomości dla dziewczyn, które zachowują sie dorośle i wiedzą o czym piszą a przez niektóre z WAS mam nieprzyjemności
Z góry dziekuję
Kikker
PS. Renika, nie umiem zrobić przyklejonego z tego. [/quote]
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Forum jest miejscem gdzie wymieniamy nasze doświadczenia opinie...
Jesli macie ochote zacytowac kogoś w zupełnie innym miejscu zapytajcie czy taka osoba ma ochote na publikacje, a tym bardziej czy tego sobie życzy!
Poza tym:
Cytat:
REGULAMIN FORUM PSYCHE & SOMA
I Tematyka forum
Forum Psyche & Soma to forum dla kobiet i o kobietach, miejsce wymiany opinii i doświadczeń. Wszelkie porady medyczne udzielone na jego łamach są oparte wyłącznie na tym doświadczeniu i w żadnym wypadku nie mogą one zastąpić porady lekarskiej!!! Z zamieszczonych tu rad każdy korzysta w porozumieniu z własnym zdrowym rozsądkiem i wyłącznie na własną odpowiedzialność!
Pamietajcie jak macie wątpliwości co do tego jakie leki łykacie - zwróccie sie do lekarza!!!!!!
Kikker - masz rację, to nie było mądre, co zrobiła jedna z forumowiczek (ciekawa jestem czy to po prostu nie zrobiła osoba nie zarejestrowana na forum?).
Ja kiedyś też się zaniepokoiłam, kiedy napaisałaś o Logeście, ale dzięki temu jestem bardziej świadoma i jak bede następnym razem u gina zapytam się jej co sądzi o 2 generacji (czy są bezpieczniejsze).
Proszę nie załamuj się, bo Twoję wypowiedzi są dla mnie bardzo cenne - ale nie traktuję tego jak wyrocznie - żeby potem zrzucić winę na Ciebie.
Jestem dorosła i odpowiedzialna i wiem, że za moje decyzje odpowiadam sama
A i odkąd jestem na forum moja wiedza na temat tabsów zwiększyła się nieporównywalnie (min. dzięki Tobie) i to pozwala mi na świadome decydowanie
Mi Logest narazie odpowiada ale dzięki Tobie wiem więcej - w razie jakiś niepowoałanych skutków ubocznych będe zastanawiać się nad 2 generacją (dlatego pilnie śledze jak zmiane przechodzi Mimiru).
Wiem że moja wypowiedź jest nie składna (jeszcze prawie śpie), ale chce żebyś wiedziała, że ja dalej che czytać o Twoich wątpliwościach !!!!!!!!!!!! Kikier- pamiętaj, że dla wielu dziewczyn jesteś włanie takim przyjecielem który dzieli się swoją wiedzą i wątpliwościami
Wysłany: 29 Czerwiec 2005, 09:06
no Kikker zgadzam sie z innymi jak ja tu przyszlam tez bylam calkiem zielona, dowiedzialam sie wiecej bo czytalam Twoje posty, ktore nieraz mi bnardzo pomogly rozwialy moje wtpliwosci i w ogole bardzo dobrze ze mtu jestes nie przestawaj pisac bo to co p[iszesz jest bardzo pomocne a innym jak sie cos nie podoba niech sie tu nie wypowiadaja :smt023 :smt024
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum