z cyklu "Wkręć sobie schizę"...
więc... w czasie Świąt piłam piwo [4-5max przez całą noc imprezową na przykład], tabletkę biorąc w międzyczasie, no i niby nic nie ma w ulotce o alko, ale tak się zastanawiam, czy aby na pewno... pijecie Wy dziewczyny czasem kilka piw bez obawy o tabsy? tak wiem, już tu pisałyście, ja to wszystko przeczytałam i w sumie to nawet wierzę w to co mówicie, tylko tak się jak zwykle po swojemu upewnić chciałam, czy aby na pewno z tym piciem to no problem
Nic nie wpłynęło na pewno, o ile nie zwymiotowałaś tabletki.
Ja akurat nie piję piwa, ale moim koleżankom wiele razy zdarzało się łyknąć tabletkę wieczorem w knajpie i wszystko OK.
czytałam na jakims innym forum ze firmy farmaceutyczne sie poprostu tak zabezpieczają. tak naprawde nie jest potwierdzone zeby alko wplywal na skutecznosc. Chyba ze wypije sie za duzo i ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum