Najwcześniej za 2,5 roku, muszę skończyć studia, bo kasy na dzieciaka to trzeba troche mieć. Teraz jestem na garnuszku rodziców, więc takiego numeru im nie wykręcę
Ale musze przyznać że nie mogę się doczekać
Wysłany: 2 Marzec 2005, 22:08
Kule..........jak tak siedzę i czytam to wszystko się tak zmienia- niedawno renike pisałaś, że na drugiego bobaska nie możecie sobie pozwolić- teraz zmiana decyzji.......FAJNIE. Gratuluję również. Buziaki
U mnie ok! Dni płodne sie kończą.. i wydaje sie być wszystko w terminie. Mam nadzieje ze i miesiączka pojawi sie jak nalezy... Zawsze miałam cykle 30 dniowe wiec sie okaże!
pierwszy pierwszy
wydaje sie wszystko ładnie pieknie... dni płodne widac było wyraźnie... nawet po szyjce czułam ze te dni są... teraz juz po..
mam nadzieje ze @ będzie w miare w terminie... 19 lutego byl @ przy pigułkach..wiec teoretycznie za 10 dni okres... normalnie... sie okaże
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum