pytanie do dziewczyn, które używają pierścienia;)
jak z miesiączkami? bolesne, długie? czy zupełnie jak przy tabletkach? ja miałam bez tabsów długie i bolesne, a tego bym nie chciała przy zmianie:/ i jak z tamponami? można normalnie używać, nie ma przeciwwskazań?
no i "zmiana masy ciała";), cokolwiek? zatrzymuje wodę w org. czy tak standardowo? jak jest, potrzebuję bardzooo szybko pomocy i porady, bo muszę się do rana zdecydować, co robię...
POMOCY!:)
Wysłany: 12 Czerwiec 2008, 23:07 NR Zadnych skutkow ubocznych
Pewnie spoznilam sie z odpowiedzia dla CIebie,ale ja uzywam NuvaRing i sa zupelnie bezpieczne,zadnych skutkow ubocznych, tycia, puchniecia,obolalych piersi jak przy tabsach. Goraco polecam wszystkim ktore nie moga sie zdecydowac!
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5177 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 13 Czerwiec 2008, 00:46
a jak libido w porownaniu z tabsami??
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
ciekawa jestem, jak z tym pierścieniem jest. moja koleżanka dostała teraz tylko czeka, bo apteka musi jej sprowadzić. na pewno dla wątroby zdrowiej, ale ja bym sie pewnie ciągle obawiała, że wypadnie ;D
naily napisał/a:
zadnych skutkow ubocznych, tycia, puchniecia,obolalych piersi jak przy tabsach
zastanawiam się, dlaczego nie ma żadnych skutków. w końcu te hormony przedostają się do krwi - ok, w mniejszych ilościach, ale jednak. wydaje mi się, że tak jak przy tabletkach, kazdy organizm inaczej będzie reagował
_________________ moim najlepszym czworonoznym przyjacielem jest łóżko
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5177 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 13 Czerwiec 2008, 21:21
juz sie nie moge go doczekac! jeszcze jakies 8 dni chyba ze mi sie @ opozni.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Jak wlozylam pierscien to mialam okres przez 3 tygodnie...ale takie niewiadomo co to bo ani konrtet ani plamienie...no ale jak sie okres zaczal tak nie mogl skonczyc. Ale teraz jest wszystko normie,tylko piersi przez krotki czas lekko podpuchniete.Poza tym chyba ,zadnych innych objaw.
To chyba zalezy od organizmu, bo ja nie mialam problemow z okresem,no i skonczyly sie ciagle bole glowy od tabletek.piersi to fakt, ale przy moim rozmiarze to ideal!;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum