Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2981
Wysłany: 8 Sierpień 2005, 14:58
mnie też nie zmalało... a może się powiększylo troszkę?
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
Dzisiaj lekarz przepisał mi Diane 35 i szczerze mówiąc po tym co się o nich naczytałam boje się je zacząć stosować. Przeciwskazań jest cała lista a jedyny plus to chyba taki że poprawiją cere i włosy. Lekraz przepisał mi je po badaniu laboratoryjnym krwi (Alt i Ast) i po tym jak powiedziałam ,że po Novyette pogorszył mi sie trądzik. I w sumie nie wiem co robić? Gdzie w internecie nie spojrze wzbraniają przed braniem tych tabletek. Może ktoś by mi mógł doradzic w tej sprawie
Moja siostra bierze od 4 lat tabletki antykoncepcyjne i jej ginekolog powiedzial,ze w niedlugim czasie bedzie ona musiala je odstawic,by w przyszlosci nie miec problemow z ciaza......i tutaj kieruje pytanie-na jak dlugo trzeba je odstawic?Slyszalam,ze niejakie "Diane.."po kilku miesiacach trzeba odstawic,bo sa silne?czyw przypadki Micro jest tak samo?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum