Wysłany: 19 Sierpień 2005, 13:31
nie zauważyłam by ktoś dodał tu yasmin , więc oto kilka informacji o tych pigułkach:
Yasmin 0,03 mg + 3,00 mg, tabletki powlekane
(Ethinylestradiolum + Drospirenonum)
Schering AG, Niemcy, Muellerstrasse 178, D-13342 Berlin
Schering AG S.A, Oddział w Polsce, 02-796 Warszawa, ul. Migdałowa 4, tel. 22/ 645 13 00
zestaw: 21 tabl.
mieszkam na śląsku i płacę za opakowanie zawierające 21 tabletak 39,95 zl. słyszałam, że można znależć apteki sprzedające taniej, jednak ja wybrałam aptekę do której mam najbliżej
Wysłany: 19 Październik 2005, 11:16 Róznice w cenie
Skąd się biorą aż tak znaczące różnice cenowe tabletek anty? Za Jeanine płacę 34zl, a np. Diane kosztuje 12zl, a Harmonet 28zl. (informacje od koleżanek, które je przyjmują). Skąd aż takie rozbieżności? Chyba nie można powiedzieć, że droższe=lepsze, no ale jakieś wyjaśnienie musi być.
A może to różnica w ilości zawartych hormonów w danych tabletkach? Poprostu inny skład. A wogóle to tak samo masz np z masłem każe jest takie same a inaczej kosztuje
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1696 Skąd: warszawa
Wysłany: 19 Październik 2005, 14:39
Mnie tam szlag trafia, jak pomyślę, że ja za jedno opakowanie mercilonu płacę 33 zł, a moja kumpela za jakies inne pigułki za opakowanie płaci 3...
A zmieniac nie chce, bo dobrze się czuję biorąc te (juz mi nawet huśtwaki nastrojow przeszły - tfu tfu, zeby nie wróciły)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum