Wysłany: 17 Kwiecień 2005, 09:14 Tabletki - czy okres zawsze po takiej samej ilosci dni??
Hej, Biorę od 3 miesiecy mercilon, wczesniej krotko brałam Cilest. Jak do tej pory ostatnią tabletke brałam zawsze w srode i okres byl jak w zegarku zawsze rano w niedziele, lub nawet jeszcze w nocy. A dzis nic nawet mnie brzuch nie boli.
Czy przy braniu tabletek okres zawsze musi wystepowac tego samego dnia, czy moze sie zpoznic i jesli tak to ile czasu?? Macie jakies doswiadczenia w tym temacie??
Podobnie u mnie - kiedy chce to przychodzi. Jest też kilka czynników niehormonalnych które o tym decydują kiedy zaczyna sie miesiączka- tak jak przy "normalnym" okresie.
to, ze Cie brzuch nie boli, to nic nie znaczy
mnie po paru miesiacach brania tabletek zniknely wszelakie dolegliwosci miesiaczkowe
co do krwawienia, to moze sie nawet tak zdarzyc, ze w ogole nie wystapi i nie bedzie to wina ciazy. nie martw sie
Może bym w to uwierzyła gdybym nie zrobiła ankiety wśród koleżanek na ten temat
I jak byk wszystkie maja 4-5 dnia (a nawet 6).
Po co na ulotkach piszą 2-3 dzien jeśli tak nie jest. A potem sie stresujemy wszystkie. To tyle. Idę się kąpąć i na uczelnię (tam tez przeprowadzę moją ankiete )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum