No własnie skąd tak wiele pytań? Bo nie czytamy ulotki
Ja czytam każdą od deski do deski
W razie gdyby którejś z Was zgubiła sie ulotka, słuze informacjami nt
Ja mam ulotkę z Logestu - tę z opakowania i dodatkową w formie książeczki.
Postaram się wieczorem je zeskanować i jeśli ktoś zainteresowany - wyślę na maila.
Poza tym mam jeszcze ulotkę z Postinoru.
Może w ogóle zrobiłybyśmy gdzieś taką bazę z ulotkami o środkach anty? Proponuję założyć skrzynkę na o2. Jeśli pomysł się spodobał, mogę zająć się zarządzaniem skrzyneczką
Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi. Ulotkę wysyłamy jako załącznik do maila na adres naszej skrzyneczki, do której hasło podajemy zainteresowanym. Ulotki można pobrać otwierając wiadomości ze skrzynki i klikając na nazwę załącznika.
W takim razie skanuje ten kto może <czyli pewnie wychodzi na to, że tylko ja >.
Jeśli któraś z Was miałaby tyle zapału i energii, żeby ulotkę przepisać i dołączyć jako .doc No coż, miło by było
A skrzynka już założona. Na www.o2.pl mamy 1gb na ulotki i tego typu sprawy
login: ulotki_anty
hasło: kalendarz
Jak na razie skrzynka jest pusta, wieczorem wrzucę swoje ulotki
Wiem z doświadczenia, że na tego typu skrzynkach często zdarzają się takie mało przyjemne rzeczy jak usunięcie całej zawartości przez jedną z osób, która ma do skrzynki dostęp. W takim przypadku skrzynka zostanie zabezpieczona nowym hasłem i dostęp będzie musiał być ograniczony... No, ale na razie o tym nie myślmy
kolejna porcja ląduje na skrzyneczce
Siedzi już ulotka od Postinoru, zaraz wrzucam ulotkę - książeczkę o Logeście, którą dostałam od mojej pani ginekolog
A tak w ogóle, to tak nieśmiało podrzucam pomysł - gdyby ktoś zainteresowany ulotkami podniósł łapkę, mogłybyście ulotki albo ich ksero przesłać do mnie normalną pocztą, a ja zeskanuję... Dużo zachodu, ale gdyby okazało się, że kogoś oprócz mnie to interesuje..
a ja znalazlam taka strone http://www.leki.med.pl/leki.phtml?rmen=az
sa tam jakby 'skrocone' ulotki lekow.. niestety nie ma wszystkich anty.. ale gdyby ktos potrzebowal info jakiegos innego leku to mozna zajrzec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum