Czemu? Chyba dlatego, że jest to ciało obce w środku, które w sumie nie wiem, czy nie wypadnie, np. podczas seksu itd nieraz też miałam fobię, że mi się sznurek w tamponie urwie i nie uda mi sie go wyjąć - w krążku nawet nie ma sznurka!
No ale wiem, że to moje własne fobie. Na razie hormonów żadnych nie zamierzam brać, może później. Wtedy może się odważę
Pomogła: 5 razy Wiek: 24 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 13479 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 19 Sierpień 2008, 00:32
tak, to ciało obce, ale zupełnie nie wyczuwalne, zarówno dla Ciebie jak i dla partnera. seks u mnie wręcz pomaga, bo wciska krążek dalej, tak że prawie go nie czuć jak się wsuwa palce. z wyjmowaniem nie ma problemu, no o ile nie masz problemu z wkładaniem sobie palca ale to na taka glebokość jak przy wkładaniu tampona.
miałam wątpliwości czy to nie spowoduje nawrotu grzybic, czy coś. no bo właśnie, to ciało obce, więc w sumie niehigienicznie. ale krązek wykonany jest z tworzywa które nie absorbuje niczego, więc nie ma problemu żadnego.
Pomogła: 3 razy Wiek: 28 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 10937
Wysłany: 18 Wrzesień 2008, 16:47
a moje poprzednie objawy niepożądane zmalały,ale jednak mam małe plamienia pod koniec brania opakowania
skóra w Cho była super,nic się nie działo,ale może klimat tamtejszy lepiej działał na mnie
no i zaczęłam w końcu normalnie czuć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum