Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5173 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 17 Sierpień 2008, 22:16
tez nie mialam libido przy yasminkach chyba
Emi polecam krążek dołącz do nas!
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5173 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 18 Sierpień 2008, 14:52
Rose czemu ?
po ang jest strona www.nuvaring.com
Polskiej nie ma, wiec szukac mozesz jakis artykulow ewentualnie, albo pytaj tu.
Czemu? Chyba dlatego, że jest to ciało obce w środku, które w sumie nie wiem, czy nie wypadnie, np. podczas seksu itd nieraz też miałam fobię, że mi się sznurek w tamponie urwie i nie uda mi sie go wyjąć - w krążku nawet nie ma sznurka!
No ale wiem, że to moje własne fobie. Na razie hormonów żadnych nie zamierzam brać, może później. Wtedy może się odważę
Wysłany: 18 Sierpień 2008, 23:32
tak, to ciało obce, ale zupełnie nie wyczuwalne, zarówno dla Ciebie jak i dla partnera. seks u mnie wręcz pomaga, bo wciska krążek dalej, tak że prawie go nie czuć jak się wsuwa palce. z wyjmowaniem nie ma problemu, no o ile nie masz problemu z wkładaniem sobie palca ale to na taka glebokość jak przy wkładaniu tampona.
miałam wątpliwości czy to nie spowoduje nawrotu grzybic, czy coś. no bo właśnie, to ciało obce, więc w sumie niehigienicznie. ale krązek wykonany jest z tworzywa które nie absorbuje niczego, więc nie ma problemu żadnego.
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6367 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 18 Wrzesień 2008, 15:47
a moje poprzednie objawy niepożądane zmalały,ale jednak mam małe plamienia pod koniec brania opakowania
skóra w Cho była super,nic się nie działo,ale może klimat tamtejszy lepiej działał na mnie
no i zaczęłam w końcu normalnie czuć
Wysłany: 18 Wrzesień 2008, 17:03
haha, po prostu wyluzowałaś się na urlopie i Ci się zachciało czuć to super :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum