Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2967 Skąd: Bywater
Wysłany: 13 Luty 2008, 15:02 Zapomnialas pigulke, co dalej?
Oto nowe standardy dotyczace zapomnianej pigulki.
Z najnowszych badan wynika, ze jesli zapomnialas 1 pigulke, bez wzgledu w ktorym tygodniu, szansa zajscia w ciaze jest godna zapomnienia. Wez zapomniana pigulke i nastepna wez o zwyklej porze. Jesli zas zapomnialas 2 lub wiecej i jesli ostatnia zapomniana tez juz przekroczyla swoj termin o 12 godzin to zobacz ten grafik, co masz robic.
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Ostatnio zmieniony przez *renika* 15 Luty 2008, 11:16, w całości zmieniany 4 razy
a ja nadal się stresuję i nic mnie nie uspokoi....
właśnie w poniedziałek wzięłam ostatnią pigułkę z opakowania...moja historia w tym miesiącu jest już znana z innego postu,a więc czekam na @.Planowo powinien być dokładnie jutro........................................... bądzcie ze mną w tym trudnym dla mnie czasie oczekiwania,proszę..
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 13 Luty 2008, 18:56
Mieloonka napisał/a:
a ja nadal się stresuję i nic mnie nie uspokoi....
Trzeba zaufać ludziom, którzy się na tym znają Ja z takiego założenia wychodzę. Skoro ktoś to przebadał i tak wyszło, tzn. że tak jest
A że autorytet w tej dziedzinie się z nami tym podzielił, to nie ma powodów do obaw Kikker może napisz coś więcej - kto badał i takie tam - będzie bardziej wiarygodnie
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2967 Skąd: Bywater
Wysłany: 13 Luty 2008, 20:35
jest to ogolnoeuropejski standard ktory wlasnie wyszedl na swiat wydany przez europejskie stowarzyszenie ginekologow i obstetrow, do ktorego maja sie stosowac ginekolodzy i lekarze domowi.
czy mam podac referencje
nie widze sie jeszcze jako autorytet, ale dziele sie ogolna wiedza do ktorej mam troche latwiejszy dostep
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1935 Skąd: Łódź
Wysłany: 13 Luty 2008, 21:43
Cytat:
nie widze sie jeszcze jako autorytet, ale dziele sie ogolna wiedza do ktorej mam troche latwiejszy dostep
dziel się z nami nadal bo uciszasz w ten sposób panikę
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
...dziewczyny.....jednak wczoraj nie dostałam@zwykle miałam w czwartki po odstawieniu tabletek,kiedyś jedynie pół roku temu @dostałam wyjątkowo innego dnia.Ta sytuacja mnie przerasta..naprawdę nie radzę sobie z takim stresem..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum