Hmm, no ja jeszcze zaczekam. to moje 5 opakowanie mercilonu, nie chcę znowu zmieniać, bo czuję się dobrze i cena mi pasuje. Tylko to libido, ech.
Jeśli nic się nie zmieni, to wtedy po wakacjach pomyślę nad zmianą.
ja u siebie też niestety zauważyłam spadek libido (spadek to zresztą mało powiedziane, poleciało na łeb, na szyję). ale dopiero jak zaczęłam brać marvelon. teraz dopiero doszłam do wniosku, ze to on moze być przyczyną tego, że nie mam kompletnie ochoty na seks. biorę marvelon od ponad dwóch lat, ale wcześniej (szczególnie ostatnie półtora roku) to miałam starsznie zapracowane i ogólnie bardzo stresujące, więc ciągle byłam zmęczona i brak ochoty tłumaczyłam sobie właśnie tymi warunkami.
ale teraz, od czerwca 2006 wszytsko sie uspokoiło, powyjaśniało - a ochoty jak nie miałam, tak nie mam nic się nie zmieniło, a w sumie to juz prawie rok więc powinno się wszytsko unormować. no i tak zaczęłam podejrzewac o to wszytsko marvelon (tym bardziej, ze są to pierwsze tabletki przy których też przytyłam i ogólnie jakaś taka opuchnięta się czuję).
wcześniej brałam mercilon, harmonet i miałam półroczny epizod z jeanine i nic takiego mi się nie działo. ochota zawsze była, sama inicjowałam często seks... a teraz? teraz normalnie zero bezwględne
ps. jedynie na suchość nie narzekam, jak już uda się mojemu mnie rozkręcić (ale trwa to, oj trwa...)
Hmm, no ja jeszcze zaczekam. to moje 5 opakowanie mercilonu, nie chcę znowu zmieniać, bo czuję się dobrze i cena mi pasuje. Tylko to libido, ech.
Jeśli nic się nie zmieni, to wtedy po wakacjach pomyślę nad zmianą.
przy novynette było jeszcze ok, ale po zmianie na mercilon tragedia. dużo moich koleżanek na nie narzeka
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
Biedne jestescie z powodu spadku libido:(:(:(:(
Na szczscie mnie to nie dotyczy(chociaz w jednej kwestii mam dobrze).Od samego poczatku bralam Micro...i jest wszystko ok.Mam nadzieje,ze w przyszlosci sie to nie zmieni-tak z dnia na dzien....chyba to niemozliwe?hm?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum