Musisz kliknąć prawym przyciskiem myszy na wybrany obrazek tzn.linię, zapisać jego adres (skopiować adres), wejść w swój profil i go tam wkleić. Zeby linia pokazała ci się w podpisie musisz na początku adresu linii (już w profilu) dodać [img] a na końcu [/img]. Nie wiem czy coś z tego zrozumiałaś Jak nie to daj znać, będę tłumaczyć aż do skutku. Chyba że ktoś to umie zrobić lepiej.
Dotykaj całowaniem i oddechem tak jak lubisz
Dotykaj smugą włosów niby muślin bólowi zadaj ból.
NO szturchne go dzisiaj żeby wszedł wreszcie i poczytał PW; podejrzewam że szybciej dorwiesz go na maila, bo ostatnio jest zalatany z załatwianiem na uczelni różnych dziwnych rzeczy
STR'ek to jak mi sie zdaje pisal cos o tym, zeby mu pw slac, bo on to wtedy powiadomienie na mejla dostanie i sie zorientuje ze go "gdzies tam" potrzebuja ... no ale ja tu nie o sobie mialem...
jakby to powiedziec... majka powiedziala juz wszystko co nalezy w tej materii powiedziec.... ja moge tylk lopatologicznie powtorzyc:
- klikasz profil
- w profilu znajdujesz pole "Podpis"
- w tym polu klejasz tresc skonstruowana wedlug zasad podanych przez majke : [img]ten link skopiowany z kads jako pelny url, czyli http://costa.costa/jakies/dupasy.rozszerzenie[/img]
- upewnic sie, ze masz wlaczneone bbcode w postach (a jak nic nie zmienialas, to masz)
- zatwierdzic zmiany
- cieszyc sie migotkami
Ostatnio zmieniony przez STR'ek 16 Marzec 2005, 18:45, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki STR'ek. Wiedziałam że można na cię liczyć . I sorki, faktycznie czytałam twój post o tym żeby pisać na PW jak coś. Następnym razem się poprawię.
Dotykaj całowaniem i oddechem tak jak lubisz
Dotykaj smugą włosów niby muślin bólowi zadaj ból.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum