Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1935 Skąd: Łódź
Wysłany: 1 Marzec 2008, 12:23
Oleczkaa napisał/a:
a wygląda tak jak ta w reklamie?;) ( czytaj głupia modeleczka z pięknym tyłkiem? )
Hehe no nie tak to nie wygląda
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysłany: 1 Marzec 2008, 12:32
ale co to za różnica jak wygląda ?
w wojsku, na torach wyścigowych - wszędzie zdarzają się kobiety które świetnie sobie radzą w zawodach przyjętych jako typowo męskie.
to,że na ogól mężczyźni lepiej sprawdzają sie w roli strażaka to powód żeby z kobiet robić kretynki .
a tak w ogóle to co ? to sieć tylko dla mężczyzn (oczywiście tych tylko prawdziwych ?) ?
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1701 Skąd: warszawa
Wysłany: 1 Marzec 2008, 13:29
Hm, scenki są dość zabawne, ale równie zabawne byłyby, gdyby na miejscu tych lasek znaleźli sie panowie i tylko sytuacje mnie bawią.
Natomiast to, w jaki sposób pokazane są tu kobiety (półnagie kretynki), to moim zdaniem przesada.
Poza tym nie podoba mi się, że produkt ogólnego użytku jest reklamowany jako przeznaczony jedynie dla mężczyzn. Ok, rozumiem reklamę podpasek albo żelu do golenia o męskim zapachu, ale telefonia komórkowa?
Tez mam nadzieje, ze żadna kobieta nie poczuje się prawdziwym mężczyzną i nie skorzysta z ich oferty. O!
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2981
Wysłany: 7 Marzec 2008, 11:58
śmieszna reklama
a jak jakiś facet poczuje się lepiej dzięki temu, że ma telefon w tej mega męskiej sieci, to niech mu to wyjdzie na zdrowie i już
przecież operator telefonii komórkowej, to nie jest jakiś trudno dostępny produkt, nie widzę powodu żeby się obruszać poza tym, głównym celem reklamy jest wzbudzić jakąś reakcję, i udało im się.
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum