Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1701 Skąd: warszawa
Wysłany: 23 Lipiec 2008, 12:44
Ach, to stąd te 'ciche dni' :/
Dibi, a odrzuca zaproszenia od niej, bo Ty mu zabroniłaś je przyjąć, czy tak po prostu? Ja rozumiem, ze dla 'obecnych', 'byli' są jak przekleństwo, ale w końcu to też są znajomi, wiec moze niech w końcu przyjmie jej zaproszenie - wtedy i ona sie moze przestanie odzywac, i on przestanie włazic na jej profil bez potrzeby.
Dibi, a odrzuca zaproszenia od niej, bo Ty mu zabroniłaś je przyjąć, czy tak po prostu?
no coś Ty! ja mu nawet powiedziałam, że mi to nie przeszkadza. Dziwnie, bo w ogóle oni byli razem w klasie- to nawet sie do klasy nie dopisał "wielki foch" za to, że go rzuciła- tak to widzę.. to po co ogląda jej profil non stop?
kurka, mi się wydaje, że stara miłość nie rdzewieje w jego przypadku
Wysłany: 23 Lipiec 2008, 20:19
DiBi - chyba Ci hormony szaleja spokojnie, co cie szkodzi ... niech sobie patrzy... a Ty na swoich exow zdejcia nie patrzylas? ogladanie to przeceiz nic zlego ... czyta ludzka ciekawosc
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
no niby tak, ale z tą jego Ex to bardziej skomplikowana sprawa ale to długa historia.
Nie jestem zazdrosna o wszystkie jego jakieśtam laski, tylko o tę jedną.
ale spoko
Powiem Ci z własnego doświadczenia - mam eksia, z którym utrzymuję dobry kontakt. Piszemy do siebie i takie tam. Nawet mieliśmy plany jechać razem na koncert. Owszem, podoba mi się i lubię go bardzo. Ale: 1. rozstaliśmy się i był ku temu powód. 2. jestem teraz z kimś innym i to się liczy.
I jeśli Cent byłby zazdrosny o tę moją znajomość, to bardzo bym się wkurzyła.
Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 19 Lis 2006 Posty: 449 Skąd: z tamtąd
Wysłany: 24 Lipiec 2008, 13:30
Mój Ł też nie ma konta na NK, czasami na moim loginie ogląda sobie swoje dawne "koleżanki" i EX a później te dziumdzie wchodzą na mój profil i obczajają mnie
Wkurza mnie to niemiłosiernie, w ogóle wkurza mnie jak czasami coś tam napomknie o jakiejś swojej ex.
Mój Ł jest przystojnym facetem i wiem że sie podoba zwłaszcza młodszym panienkom. Czasami czuję się przy nim jak kopciuch - Jestem masakralnie o niego zazdrosna.
On mnie bardzo kocha i wiem że nic głupiego nie przyjdzie mu do głowy ale wkurza mnie jak ogląda na NK jakieś flądry
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3277
Wysłany: 24 Lipiec 2008, 19:12
Ja wychodze z zalozenia ze skoro sama czasem sobie spojrze na fotki moich dawnych kolegow (badz ex-ow) czy kolezanek z klasy to i takie same prawo ma moj M... inna sprawa ze gdyby nie ja to wogole by nie mial profilu na NK bo tego typu rozrywka go nie interesuje
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum