Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 9 Listopad 2007, 21:35
Ostatnia część mocna, nie powiem Przeczytałam w sierpniu, deszcz za oknem, Snape umiera.. szkoda że miał jakieś inne uczucia w sobie oprócz nienawiści, ta postać miała być zła i się trochę zawiodłam ale tak ogólnie, to podobało mi się Trochę mi Pani Rowling zapaskudziła wizerunek Dumbledor'a, no ale trudno No i co do par, które się potworzyły... Do ostatnich kartek miałam nadzieję, że jednak inaczej się to skończy, niestety
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 9 Listopad 2007, 21:46
inaczej tzn jak?
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 9 Listopad 2007, 22:15
Hmmm no nie wiem... Może Harry i Herma razem Ron z młodszą śliczną siostrzyczką swojej bratowej, a Ginny z Nevillem hehe.. no dobra, nie zrobiłabym jej takiej krzywdy Może być Dean Generalnie czegoś innego chyba oczekiwałam, ale czego to nie wiem. No jest jak jest, dzieci się namnożyło, więc nie ma co gdybać chyba
I ja przeczytałam
I jestem bardzo smutna, że się skończyło, i bardzo zadowolona, że przeczytałam dla mnie to była chyba najlepsza część, a głównie dlatego, że w końcu główni bohaterowie nie byli dzieciakami, ale już normalnymi młodymi ludźmi.
Moim ulubionym bohaterem zawsze był Snape, a po przeczytaniu tej części w ogóle się w nim zakochałam
Nie mogę się doczekać tego w kinach
[ Dodano: 31 Styczeń 2008, 10:45 ]
KAPITALNA KSIĄŻKA!
Akcja od początku, a nie tylko na końcu jak to bywało we wcześniejszych częściach!
A no i okładka super
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum