Pomogła: 1 raz Wiek: 98 Dołączyła: 06 Lut 2005 Posty: 6467 Skąd: znad odry i wisły :)
Wysłany: 22 Grudzień 2005, 17:02
Skonczylam Harrego - zaliczylam dola jak stad do Chin, potem przeczytalam drugi raz "Koniec swiata i hard-boiled wonderland" i teraz zabralam sie za "Kronike ptaka nakrecacza" - to Haruki Murakami ofc
APDEJT:
No to skonczylam Kronike, moj tata ja wczoraj w nocy tez przeczytal
Wiec chyba zabieram sie za podrecznik Introduction to Psychology, czy jak on sie tam nazywa - niezla cegla, 700 stron
_________________ People, what's with all the evil misery?
a ja teraz czytam "Nigdy w Życiu" heh kupiłam mamie zestaw na gwiazdkę ale już sama się do nich przyssałam.Ku mojemu zdziwieniu jest to pierwsza sytuacja kiedy film podobał mi sie bardziej od książki.
_________________ Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego.
— Lew Tołstoj
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 3250 Skąd: warszawa
Wysłany: 2 Styczeń 2006, 22:46
ja teraz siegnełam za "10xmilosc" czyli zbiór opowiadań o miłości różnych polskich autorów. Na razie jestem po opowiadaniu Manueli Gretkowskiej i szczerze mowiac nie ciagnie mnie jakos do nastepnych. Moze trzy ksiazki przeczytane w ciagu ostatniego tygodnia spowodowaly u mnie pewien przesyt.
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 925 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 5 Styczeń 2006, 22:30
a ja wam bardzo polecam Joyce Carol Oates juz 3 jej powiesci przeczytalam teraz na posesji czeka kolejna,ale serio swietna jest =]
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Kinga, co tam jeszcze z ebooków znajduję czytam
Obecnie "Christine", poprzednio "Chudszy".
Kupiłam tez koleżance na urodziny (tydzień temu miała) "Zahira", zaczęłam czytac jak tak sobie u mnie leżał i teraz czekam aż mi pożyczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum