skonczyłam niedawno Zerwane zareczyny, A. Christie
_________________ Jest takie szczęście, które się znikąd bierze,
po prostu jest jak powietrze...
Nigdy nie pytam czy jutro też tu będzie,
tylko je wdycham tak jak tlen.
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1696 Skąd: warszawa
Wysłany: Wczoraj 14:24
opuncja napisał/a:
ja jakoś, co znacznę, to skończyć nic nie mogę...
Ja ostatnio też tak mam. Miewam okresy, gdy potrafię przeczytać 5 ksiązek w tygodniu, a są też takie, że czegokolwiek nie zacznę czytać, to mi nie wchodzi.
Aktualnie czytam Winnicę w Toskanii - całkiem sympatyczna lektura, napisana swobodnym językiem, ale czytam ją i czytam, i skończyć nie mogę.
Co do tej nowej ksiązki Zafon'a, to skoro ola polecasz, to pewnie ją sobie zażyczę na gwiazdkę. Cień wiatru świetnie się nadawał do czytania w ferie
Co do tej nowej ksiązki Zafon'a, to skoro ola polecasz, to pewnie ją sobie zażyczę na gwiazdkę. Cień wiatru świetnie się nadawał do czytania w ferie
Jeśli tylko podobał Ci się "Cień wiatru" to "Gra Anioła" będzie dla Ciebie super prezentem. Jak zaczęłam czytać to nie moglam przestać, bardzo, ale to bardzo wciągająca. Miłej lektury
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum