Ja czytam Film. Cinema czasem Kino (no ale 3 gazety o tematyce filmowej to jednak dla mnie troche za dużo).
A i Zwierciadło, Charaktery kiedys - ale wydaję mi się że oni nie mają nic więcej do zaoferowania poza wiedzą tearetyczną (z kilkoma osobami z tej gazetki mialam wykłady i to jeszcze bardziej mnie zraziło).
No i Wróżkę.
A ja z pisemek typowo dla pań uwielbiam TWÓJ STYL bo za każdym razem gdy kupuję, znajduję tam cos dla siebie...uwielbiam felietony ze szczególnym zamiłowaniem do Janusza Wiśniewskiego i rozmowy prowadzone przez Małgorzatę Domagalik.
Bardzo lubię POLITYKĘ i NEWSWEEK-a i po te magazyny zawsze sięgać będę z wielką chęcią.
Z gazet codziennych to zdecydowanie WYBORCZA. A tak na marginesie to jestem niezwykle negatywnie nastawiona do FAKT-u...wrrr....bardzo nie lubię tej gazety, za całokształt.
Od czasu do czasu bardzo lubię przeczytać NATIONAL GEOGRAPHIC. Poza ciekawymi artykułami, mnóstwo niesamowitych zdjęć.
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2981
Wysłany: 27 Maj 2005, 18:52
hmmm gazet ogólnie nie kupuję... ale czytam jak tylko dorwę u kogoś jakiś numer cosmopolitan, glamour, newsweeka albo twojego stylu... zdarza mi się dorwać gazetę prawną ehehe;> co innego gazeta metro, albo metropol, ktore za friko dostaję na przystanku w drodze do pracy, albo na zajęcia hehehe... sknera ze mnie, a co! ;D
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
Nooo... ja też bardzo często czytam Metro w kolejce jadąc lub wracając z uczelni. Kiedyś regularnie kupowałam Cosmo,ale znudziło mi się i zaczęło trochę drażnić w końcu,więc od jakiegoś roku już nie kupuję. Z takich babskich to czasem Glamour albo Olivię do pociągu sobie kupuję (kiedy akurat nie trafiam na kolportera Metra ). I jeszcze lubię "Wprost" i "Przekrój".
Metal Hammer był kiedyś moja ulubioną gazetą,podobnie jak Trash'em All. Nawet prenumeraty miałam Byłam baaardzo zapaloną metalówą przez parę ładnych lat.
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 931 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 8 Marzec 2006, 13:01
z kolorowych babskich to ELLE no i czasem jak mam przypływ gotówki albo czas iść do Empiku to Twój styl, a pozatym Wyborcza ale to w necie. Kiedyś kiedyś to sie czytało Filipinkę, ale to co oni z nią pare lat temu zrobili to smutno patrzeć =/
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum